Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Афоризми - на футбольні теми!

2022-02-23 14:20 А у футболі бувають і паузи. Але футбол і тоді укотре нагадує про себе — щемливими ...

А у футболі бувають і паузи. Але футбол і тоді укотре нагадує про себе — щемливими споминами... схвильованими думками... Кожен реагує на це по-різному. Скажімо, у автора цих рядків з'являються і афоризми на футбольну тематику. Афоризми, що мають відповідну назву. Афоризми, що торкаються різних аспектів футбольної драми.

Футбол - це гра непроста і непередбачувана. Але, може, саме тому і цікава. Саме тому і здатна до такої міри хвилювати.

Футболізми

Ну, летіти у “дев'ятку” - є інколи така мрія... у маестро М'яча! Хоча вищезгаданий персонаж може влітати у ворота і за зовсім іншої траєкторією.

Випереджати події у власних судженнях?! Ну, це не дуже надійна справа... Бо і футбольні прогнози дуже часто... не удаються!

Та в футбольних подіях, бува, і відсутність норми — у межах норми!


А удача усе ж залишається удачею, а перемога залишається перемогою, навіть коли... суперник грав набагато краще!

Форварди — завжди у центрі уваги. Ї бува, що їх стрімкість і винахідливість, фантазія і прагнення вразити ціль вирішують долю поєдинка. А інколи їм і вигадувати нічого не треба, а діяти просто, спокійно і наполегливо.

Що потрібно форварду?! Добігти до чужого штрафного майданчика і... переконливо впасти. А різні там фінти, дриблінги і удари по воротах — це від лукавого!

Інколи на зеленому газоні — такі зірки... А найбільшу увагу в матчі викликають усе ж дії футбольного судді. Та і судити футбольні поєдинки справа усе ж нелегка і не кожному під силу.

Та це просто дивовижно! Стільки нарікань на судову систему в Україні, а пересічні громадяни лають переважно... футбольних арбітрів.

Інколи футбол — це таке... лебедине озеро, що бідолашному арбітру без грунтовного знання балетної класики... ну, просто неможливо судити!

А наступні афоризми — про нелегку тренерську долю... Нині телебачення приділяє цим дійовим особам футбольної драми неослабну увагу. Режисерів, коли відбувається театральна премєра, на екрані ми не бачимо. А тренерів, коли проходить важливий поєдинок — будь ласка...

В Казахстані, Азербайджані та Молдові добре знають — які ж талановиті українські тренери! Зате в Україні ще краще знають — наскільки талановиті тренери... португальські та італійські!

На тренерській лаві — всидіти важко... Може, тому тренери і в основному ходять, не втрачаючи надії — а раптом трапиться нагода... ну, хоч подати мяч, що вилетів за лінію поля!

А як же не згадати таких активних учасників футбольного процесу, як спортивні коментатори! У Радянському Союзі футбольні поєдинки частенько коментували актори чи оперного, чи драматичного театрів. Та і нинішні коментатори — це неабиякі артисти! Хоч на сцену, може, і не виходять. Бо складається інколи враження, що мало не кожен з них міг би грати у театрі — на півставки у драматичному і на півставки у оперному.

А телевізор усе ж... ну, просто вражаюча можливість! Глянути на футбольні події — очима коментатора.

Коментатор?! Це активний учасник футбольного кипіння! Що може зробити загалом цей процес — ще бурхливішим...

Справжній коментатор може так цікаво коментонути події у матчі, що не тільки телеглядачам, а і гравцям на зеленому газоні (що коментатора і чути не можуть!) стане і приперчено, і нудно!

Футбол існує для болільників. І болільники - люди схвильовані і небайдужі. І раді завжди підтримати улюблену команду.

Футбольний болільник висловлюється дуже емоційно не тільки тоді, коли дуже кипить, а і тоді, коли... добре накипіло!

Футбол — це емоції і думки. Футбол — це щемливі спомини. Отож про футбол можна шось творити — у цілому розмаїтті жанрів!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.02.2022, 14:20
23.02.2022, 14:20
385498 2 Devi, Internat
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть