Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

МІФ

2015-03-28 01:07 Черговий матч збірної з топовою командою. Нехай Іспанці і не виглядали як краща команда Європи, але ...

Черговий матч збірної з топовою командою. Нехай Іспанці і не виглядали як краща команда Європи, але наша збірна почала гру так, що іспанці просто пішки ходили. Вони зіграли рівно на стільки, на скільки треба було для перемоги. В другому таймі вже було краще. Не буду гру аналізувати, просто хочу сказати про нашого головного тренера.

Попередній відбір давав нам можливість говорити, що ГТ вивів збірну на стабільно високий рівень, в збірній був прогрес, гравці повірили в себе, це якраз одна із основних вимог до транера збірної, а саме вміти налоштовувати команду на гру. Але почалися матчі в яких гравцям збірної треба було творити історію, доводити всім, що вони одного рівня з кращими командами Європи. І тут вже на перше місце виходить психологія і особа тренера. Його поведінка, його настрій, мають задавати гравцям тон і настрій на матчі. Вони мають бачити в ньому впевненість. А як на мене то МІФ не виглядає на людину - вожака, він такий тихенький, скромний. Він занадто розсудливий, можливо в чомусь навіть песиміст. Він краще візьме 100% нічию з Англією, ніж спробує їх додавити, а гравці це відчувають, і від того така гра боягузлива стає. Він не тренер переможець, він типовий тренер для команди сердняка, яка за вдалих умов може десь, щось, колись показати, але завжди буде посередньою. А не використовувати той потенціал, який є в збірній, це "злочин". Фоменко просто додавлює зі збірною, що є. Не зрозумілі склади на гру. (Рибалка в резервному списку, Гармаша випускати проти іспанців, Толік в старті). Просто відчуття шо він сам не розуміє вже, що робити. Якби не було кого ставити в збірну, то можно було б сказати що він ліпить з чого є, і досить не погано виходить, але ж він саме створює умови, за яких доводится "ліпити".

Як висновок скажу ще раз, що він просто за психологією не підходить команді, яка має перемагати, не менш амбіційних суперників. (В Блохіна була харизма але мало думки, у Фоменка є думка але не має харизми, потрібен хтось і з тим, і з тим).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.03.2015, 01:07
28.03.2015, 01:07
202752 2 bor1408kov, FCDK1973
fratrys
Автор:
(fratrys)
Статус:
Начинающий писатель (104 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть