Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В якій країні відбувається Євро ?

2012-06-11 21:21 Пройшло вже декілька днів від початку чемпіонату. Я вдома не маю телевізора і привик дивитися футбол ...

Пройшло вже декілька днів від початку чемпіонату. Я вдома не маю телевізора і привик дивитися футбол в інтернеті. І от за ці декілька днів в мене виникло питання, а в якій країні відбувається цей чемпіонат? Чому я живучи в Україні повинен дивитися трансляції на арабських, німецьких, польських, шведських каналах, а не на українських?

До сьогодні хоч УТ 1 можливо було знайти в неті, хоч і жахливої якості, але був. Супер канал " Хутбол" відсудній був взагалі. А від сьогодні і УТ 1 зник. А якщо десь з`являється російський то його мона подивитися максимум пів години, після чого починаються проблеми з базою або з авторськими правами. Чому інші країни можуть транслювати матчі онлайн, а наші думають лише про свої кишені. Сумно. Знов прийдеться дивитись або англійською, або арабською, або польською.

P.S. Може вивчу хоч якусь мову.

Почитавши коменти розумієш одне . Що люди в нас лише пишуть щоб когось об... Я можу знайти де подивитись і знаю як. Але питання: "Чому саме так ? " лишається. В мене є телевізор і не тре мене звинувачувати в бажані "халяви". Той же самий німець, англієць, швед і навіть росіянин може вибирати, з національних каналів, а не з інших країн, де йому краще дивитись. І навіть не в інтернеті. А в нас два канали по одній грі. Просто якби було більше каналів то хвилина реклами коштувала б менше.

P.S. Вітаю ВСІХ з ПЕРЕМОГОЮ !!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.06.2012, 21:21
11.06.2012, 21:21
102130 2 toplider, Dmi_Der
mystery27
Автор:
(mystery27)
Статус:
Старожил (698 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть