Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Значок Динамо - Шахтар Кубок України 2014

2014-06-25 19:38 Завжди мені подобались значки, а особливо футбольні. І якщо в радянські часи майже до кожного важливого ...

Завжди мені подобались значки, а особливо футбольні. І якщо в радянські часи майже до кожного важливого матчу їх випускали, то в незалежній Україні - закинули цю справу. Як на мене - значок набагато кращий і практичний сувенір, ніж квиток, чи шарф. І от в травні Динамо здобуває свій перший трофей за останні 3 роки.

В Полтаві з рахунком 2-1 перемога над донецьким Шахтарем. А Кубок України - взагалі перший за 7 років. Чекати, що в клубі відзначать цю подію - марна справа, тому вирішив діяти. Розробили дизайн, знайшли виробника, і нарешті отримали замовлену партію! На якості не економили - зробили металічний значок, емблеми - об'ємні наклейки.

Повні технічні деталі нижче: Технологія - хімічне травлення. Діаметр: 25мм Товщина металу - 1 мм. Метал - латунь. Покриття - гальванічне золото Емаль -1. 2 об'ємні наклейки Кріплення - гвоздик і батерфляй Кожен значок упакований в прозорий пластиковий футляр (дивіться фото).

Проект поки не комерційний, перевіримо попит. Тому враховуючи теперішню ситуацію в країні - вирішили весь прибуток від реалізації відправити на соціальний проект - або допомогу переселенцям, або військовим. Найближчим часом відпишу, що це буде.

Всім кого зацікавило - звертайтесь. Значить вартість значка - 50 гривень. Контактні дані: можна прямо до мене звертатись тут, або:

Facebook: https://www.facebook.com/serhiy.herts

Вконтакте: http://vk.com/serhiyherts

Чи пошта: Herts.Serhiy@gmail.com

Оплата на картку Приватбанку (4731185602214238) чи готівкою. Доставка: в межах Києва - можемо зустрітись в місті, інші міста - Нова Пошта, Укрпошта, або вже як кому буде зручно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.06.2014, 19:38
serhiy_herts
Автор:
(serhiy_herts)
Статус:
Начинающий писатель (161 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть