Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто наступний? І що це змінить? Выбор редакции

2017-05-10 21:25 Дуже цікаві речі відбуваються в українському футболі. Всі ми тут на сайті, та й більшість вболівальників ... Хто наступний? І що це змінить?

Дуже цікаві речі відбуваються в українському футболі. Всі ми тут на сайті, та й більшість вболівальників Динамо давно зрозуміли, що в середині футбольної країни живе трутень, грибок, який паразитує на інших. Цей грибок створив себе за рахунок крові заможних підприємців в 90-ті, а потім продовжив своє збагачення за рахунок захоплення влади на найвищому рівні.

Вся вертикаль влади була віддана під контроль грибку і його колонії. Саме в цей час були загарбані найбільші державні активи, найцінніші об’єкти. І саме в цей час Шахтар здійснив свої найдорожчі трансфери і вийшов на новий рівень. Саме завдяки безмежності можливостей і влади було побудовано стадіон, і створена величезна медіа імперія. Так був створений телепроект із телеканалами футбол. Спочатку цей канал мав амбітні цілі. Та безмежне фінансування дало можливості піджати під себе всю футбольну імперію. І тепер якщо твій кабельний провайдер не хоче платити цій групі каналів, то ти змушений дивитись ЛЧ, ЛЄ, половину матчів чемпіонаті і, а це найголовніше, всі матчі Збірної України.
Коли и захоплюєш недійний простір, стаєш по суті єдиним джерелом інформації, то починають працювати технології зомбування. А ведучі телеканалу починають втрачати відчуття реальності під ногами. Бо в них є команда «фас» на всі команди, окрім своєї. Своя команда стає святинею, бо вона є улюбленицею грибка-паразита. І її починають возносити до безмежних висот. Це просто стає ідеал футболу, а гравці втіленням культу особистостей, бо вони всі най, най, най, най… І навіть програші по 5:0 від Реалу, ПСЖ, Баварії виправдовуються, списуються на поганих судів, елементарних випадковостей. Бо ж Шахтар – най, най, най, най… у світі. І картинка на каналах стає просто передбачливою.

Коли втрачається відчуття дна, то всі інші – ж вороги. Саме тоді колишні динамівці, це ж найзручніший рупор, починають відверто принижувати інші команди, їх президентів, тренерів, гравців… Ми всі знаємо до чого це вже дійшло. Динамо не спілкується із телеканалом через однобічну позицію, через відверті образи гравців, тренера, президента, вболівальників і всього того, що несе в собі Динамо.

Та зараз ми стаємо свідками продовження картини. Луганська Зоря ще на початку року пішла з теле блоку цих каналів. А зараз, після чергової порції бруду від журналістів на адресу команди, президенту, гравців… ми бачимо, що Зоря офіційна стала наступною командою після Динамо, де введений ценз. Гравці не спілкуються із каналом.

Чи означає це те, що будуть зміни на телеканалах футбол? У них не має дна під ногами, вони дуже високо над всіма нами. Їм це не цікаво, бо в них і далі є і буде один най, най, най… Та що буде, коли всі інші команди зроблять байкот? І чи зроблять? Хто наступний? Час дасть відповіді. Та безумовно інше, що політика каналу не зміниться. Навіть якщо із ними залишиться лише один клуб, бо ж інші їм і не треба.

А я сподіваюсь, що знайдуться люди, які створять альтернативний канал. Можливо на державному рівні. Який не буде займати чийсь бік. А буде працювати на розвиток всього футболу України.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.05.2017, 21:25
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лорьян ПСЖ 0 : 2   24 апреля 20:00
Чемпионат Англии Вулверхэмптон Борнмут - : - 24 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ницца - : - 24 апреля 22:00
Монако Лилль - : - 24 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть