Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Яблонець - Динамо / Я знаю хто винен у програші

2018-10-05 08:22 Погано спалось - думав про те, що побачив вчора у виконанні мого улюбленого клубу, київського Динамо. ... Яблонець - Динамо / Я знаю хто винен у програші

Погано спалось - думав про те, що побачив вчора у виконанні мого улюбленого клубу, київського Динамо. Після двох наших швидких голів я подумав - щось тут нечисто, бо ми не вміємо грати маючи комфортну перевагу. Тут і затягування часу одразу прийшли ан память, і абсолютне небажання грати гравців вперед, в той час коли команда маю комфортну перевагу.

І таки накаркав...
Це не моє фотоЦе не моє фото
Як то кажуть, накаркав, чи то наврочив, чи ще що... але виходить винен я - вболівальник ДК,котрий на 25-ті хвилині матчу, при рахунку 2-0 на нашу користь, почав думати про найгірше.

А чому ні - ну інших винних немає - я ж читав інтерв'ю Хацкевича, і там ніде винних немає. Ах да - Піварич, котрий не знав, що не можна захиснику йти в обводку, коли більшість гравців команди вже пішла в атаку (чи то побігла, хоча скоріше пішла). А ще Гармаш уже не перший матч підводить тренера, котрий заради його виховання, щоб Гармаш зрозумів свою неправоту - ставить його у кожному матчі.

А ще я винен за оцей пост від 3 серпня 2018 року - котрий (ну зараз у мене саме складається таке враження) і став ключовим для Ігоря Суркіса, та заставляє його НЕ ЗВІЛЬНЮВАТИ з позором весь тренерский штаб клубу (я би навіть сказав не тренерський штаб, а группу динамівських сердець) після таких ганебних ігор та результатів.

Я винен - бо пан Суркіс прочитав мій комент, і до цих пір думає - що Хацкевич ОГОГОГОГО тренер.

Я винен - бо пан Хацкевич, по свої волі не подасть у відставку (бо через мій пост він думає, що я його підтримую). Навіть розуміючи, що він (Хацкевич) тупо топить команду у г...ні. Навіть розуміючи, що він повністю знищує гравців та вбиває всі їх уміння грати у футбол. Навіть знущаючись із бідних журналістів на прес-концентраціях, кажучи що він нічого не пам'ятає та не відповідаючи на прямі питання.

Я прошу вибачення у вболівальників за таку підставу з моєї сторони - вибачте, якщо зможете.

Хоча по факту - післяматчева прес-конференція мене відправила в нокаут, чи то мабуть таки в нокдаун, бо я таки відійшов від неї, і без надії і сподівання на прочитання в клубі, таки пишу цей текст у цьому блозі.

Вибачте мене вболівальники - бо я виню себе в таких результатах команди. Вибачте мене вболівальники - бо до нового року команда буде знищена. Вибачте мене вболівальники - бо я не знаю особисто пана Ігоря Суркіса та не можу йому розповісти про відчай простого вболівальника від нинішньої гри нашого славетного клубу.

З надією, але...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.10.2018, 08:22
05.10.2018, 08:22
309614 1 Garry_Belafonte
auto-helphelp
Автор:
Статус:
Наставник (4063 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 3

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть