Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перемога без тріумфу Выбор редакции

2020-09-30 11:48 Вітаю всіх вболівальників Динамо, бо нарешті те, про що ми мріяли чотири роки, збулось. Ми знову ... Перемога без тріумфу

Вітаю всіх вболівальників Динамо, бо нарешті те, про що ми мріяли чотири роки, збулось. Ми знову в ЛЧ. Уже за це потрібно сказати «Дякую» домнулу Луческу (Хоч і думаю, що Динамо Хацкевича/Михайличенко, маючи такого Гента, вийшла б до цього турніру).

Але, чесно кажучи, Динамо від Луческу грає все ж таки цікавіше.

Так, на мою думку, ще гра не поставлена. Так, є дуже великі проблеми з атакою, але гравці стали більш впевнені в собі, що дозволило їм з холодною головою вести свою гру. Це головна заслуга Луческу, який зумів заставити гравців повірити в себе. Не скажу, що мені нинішня гра Динамо аж дуже подобається, але є результат. Тому можу ще раз пройтись по тим тезисам, що так часто звучали на цьому сайті: у нас не тренер посередній, а у нас гравці посередні, а то й просто незадовільні.

А сьогодні цих самих гравців, на яких багато з нас котили бочку, при більш – менш здібному тренері вийшли в ЛЧ й ми їм співаємо осанну, хвалимо, немовби вони з Луческу здійснили подвиг, як 300 спартанців з царем Леонідом.

Це знову і знову підтверджує вбивчий факт, що менеджментом Динамо втрачено майже два десятиріччя. А те, що ми мали з Ребровим, наш власник – президент самовпевнено угробив, наплювавши на трьохрічну роботу пана Сергія.

Та давайте й сьогодні ще не співати осанну, бо , як показав другий тайм, праці ще не міряно. Для початку: ніякий, здавалось би, Гент, вчора, як повідомляє сайт УЄФА, наніс 20 ударів по нашим воротам, з них 12 в рамку воріт. А Челсі, про якого ми з придихом говорили: «Це ж Челсі!!!», вигравши у нас в Києві в березні 2019 р., спромоглось нанести лише 14 ударів, попавши в ствір воріт тільки 8 раз.

Подумайте, хто такий Челсі і хто такий Гент. Голіаф і бандерлог. Та цей бандерлог зумів 12 раз попасти по воротам Динамо, змусивши крутитись Бущана, немов білка в колесі. Я б на місці Суркіса представив Бущана до звання Герой України або, на худий кінець, Герой Києва чи хоча б Кончи Заспи.

Друзі, більшість з нас вважає, що найкрашим в грі є рахунок на табло, але грати лише 20-30 хвилин, як вчора грало Динамо, є злочином для футболу, тим більше, якщо ми не хочемо, щоб нас виносили вперед ногами більш сильні команди в ЛЧ.

Не повинен наш захист давати розстрілювати свої ворота, надіючись на воротаря. Не повинен. Не мав права. Але він давав це робити. Й як би ми не оправдовували команду, що це вже було при рахунку 3:0, подумайте, а якби залетіли чотири мячі в сітку наших воріт, що б ми говорили. А вони могли залетіти, бо так, як вчора Гент у другому таймі, нас в останнє возили той же Челсі та Аякс.

Й ще одне. Не здається Вам, колеги, що в Динамо ще не поставлена та гра, про яку можна сказати, що вона осмислена. Поки гра Динамо – це гра інстинктів. Як це, наприклад, було з першим голом. Давайте, радіючи, не забувати, що з трьох голів два забиті з пенальті. Це добре, що арбітр, поляк, давав ці пенальті. Не скажу, що вони були ліві. Ні. Але що б Ви сказали, як би пенальті за таку гру рукою (випадок з Пластуном) поставили нам? Та цей сайт би зірвався нашим обурення з силою 20-30 кілотонн тротилу.

Й ще одне, випускаючи Циганкова й Вербича, на мою думку дилетанта, Луческу зробив помилку, яка лише через блискучу гру Бущана не стала фатальною. Суть в тому, що після третього пропущеного гола Гент почав давити нас так, що потрібно було випускати, не атакуючих гравців, а гравців більш вправних в захисті. Коли виходили Циганков з Вербічем, вже було ясно, що Гент зловив свою гру. Зловив тому, що на мій погляд ті ж Родрігес й Шапаренко випадали з гри (вони ще в першому таймі не вражали) і їх потрібно було міняти. Але Вербич й особливо Циганков – це гравці позиційної атаки та Динамо на момент їх виходу на поле вже нікому було вести позиційну атаку. Втомленого Шапаренко, який все частіше й частіше втрачав мяча, чомусь замінили дуже пізно й не на Шепелєва, що вміє й захищатись й вести атаку, а на Андрієвського, який при всій повазі до нього, не має таких властивостей. Сидорчук же, який креативив в першому таймі, в другому втомися й зник з горизонту, як бригантина Флінта після атаки іспанської галери. Тому вихід Циганкова з Вербичем не посилив гру, а лише послабив її, бо ці два гравці не для гри в захисті, а для ведення позиційних атак, про які Динамо після забитого третього голу вже не думало.

Й ще одне. Точність передач Гента була кращою, чим цей показник в Динамо. Лише 76% передач Динамо у вчорашньому розгромно вигранному матчі були точними. 76% - це показник колгоспної команди середини 60-их. Той же Гент мав 83%. Не може команда нашої мрії так грати. Не має права.

І останннє. Стандарти біля наших воріт – це погром Червоної Армії в червні – липні 41 року. Від одного слова «кутовий» у болільників Динамо вже дрижить голова, трясуться ноги, шаленіє серце, а руки тянуться до валер’янки чи за чимось більш міцним.

Тому давайте відкладемо нинішні переможні емоції і якщо не задумаємось над вищесказаним зараз, то підготуйте гнівні фрази уже сьогодні. Хоч, якщо для пана Суркіса є головним гроші за участь в ЛЧ, то й так зійде.

А поки з перемогою… Не тріумфуючи...

З повагою,
Скіф.

P.S. Дуже хочеться в груповому етапі зустрітись з командою С. Реброва.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.09.2020, 11:48
Skyf
Статус:
Эксперт (9882 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 161
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть