Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Заявились на ЛЄ. Чи підсилилось Динамо? Выбор редакции

2021-02-03 21:57 Динамо подало заявку на 1/16 ЛЄ. Період заявок закривається. Можна стверджувати остаточно, що команда входить в ... Заявились на ЛЄ. Чи підсилилось Динамо?

Динамо подало заявку на 1/16 ЛЄ. Період заявок закривається. Можна стверджувати остаточно, що команда входить в сезон з усіма наявними гравцями. Підсилення? Купувати дорого гравця, щоб він не був заявлений в єврокубки? Нонсенс. Можна вже робити перші висновки міжсезоння. Як різні служби його провели.

Які є досягнення і чи можна було щось зробити краще? До початку сезону залишилось 10 днів і це той час, коли можна набирати ігровий тонус, скидати навантаження, напрацьовувати тактику. Ті 3 матчі, які залишились на зборах в Туреччині, це можливість оптимізувати форму і стартовий склад. Впевнений, що саме цим і займається тренерський штаб.
Найкраще досягнення цього міжсезоння – повернення трансляцій матчів. Тепер можна легше дослідити ігрові схеми. Можна стверджувати те, що стартова обойма поки не награвалась в жодному з матчів. Добре відомо те, що Луческу прибічник стабільних 11 гравців у старті. Зараз не грає Циганков, а перед цим не грав Шапаренко. По суті стартові 11 так і залишаться тими самими. Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Де Пена, Циганков, Вербіч( Супряга). Особисто я не побачив на зборах гравців, які можуть втрутитись у цю спайку. Були надії на Тимчика, але він продовжує відновлюватись від травми. Займається в загальній групі. Та до матчів ще його не допускали. Очікував я, що Клейтон про себе заявить. Але він пропускає через травму другий збір. Тому він точно не буде помічником у перших матчах сезону. Вербіч також відновлюється від травми. Бєсєдін себе поки абсолютно не зарекомендував. За моїми спостереженнями він програв повністю конкуренцію Супрязі.

Єдиним світлим моментом зборів залишився Сідклей. Ні, він безумовно не зможе витіснити Миколенка зі старту, але створити гідну конкуренцію, бути завжди на підхопленні – да. Сіді і далі залишається хорошим футболістом, який точно збільшив ротацію, запас міцності в Динамо. Ми побачили резерви. Я про Ваната, Вікентія і Назарія Волошиних. Ванат, скоріше за все, буде єдиним гравцем, який залишиться в обоймі першої команди на весну. Він буде отримувати іноді ігрову практику. Хоча основний час буде і далі проводити в дублі. Молодший з Волошиних буде запасним варіантом на всілякий випадок. Все ж йому тільки 17 років. І він прогресує активними темпами. Не здивуюсь тому факту, що саме він, а не Гіо, стане в майбутньому основним на позиції Циганкова. По суті головними резервами в атаці залишаються Лєднєв і Дуелунд. Обидва надзвичайно талановиті гравці, які мають яскраві індивідуальні риси, якісний технічний арсенал. В першій половині сезону їх потенціал не був використаний. Під кінець сезону Лєднєв почав більше грати і підсилювати гру при виходах на заміну. Якщо Луческу зможе адаптувати їх у свій ігровий малюнок, то Динамо отримає дві хороші бойові одиниці в ротації.

Тепер треба поговорити про цей ігровий малюнок. Динамо точно стало грати надійніше в обороні. Це великий плюс. Але у півзахисті і далі залишився фактор Сидорчука. Капітан і далі під тиском 1-2 рази за матч обрізає команду. Нажаль. І це тиск не Брюгге, а Динамо Тбілісі чи збірної Йорданії. В атаках присутній швидкісний перехід за рахунок перехоплень на половині суперника і фактор Шапаренко. Микола прекрасно вміє розганяти атаки. Сама ж атака і далі повністю залежить від Циганкова. Віктор залишається тим гравцем, без якого атака не має виконавця, який вміє робити різницю. Тут і можуть стати в нагоді таланти Дуелунда і Лєднєва.

Очікування підсилення були великими. Нам обіцяли всі, від ІМСа до тренерського штабу, що 2-3 нових гравця прийдуть і підсилять команду. Що це будуть гравці, які сильніші за тих, хто є в обоймі. Що це життєва необхідність. Зараз буде ходити хохма, що це мались на увазі Бєсєдін, Сідклей, Русін і Тимчик. Але якщо казати серйозно, то трансферне вікно вчергове показало неспроможність менеджменту привезти в Динамо гравця, який би підсилив Команду. Позитив – Луческу не дав привезти в Динамо чергових посередніх гравців, яких і так постійно привозили, які і зараз на контракті з Динамо. І яких дуже важко позбутись. Давайте казати на чорне – чорне, а на біле – біле. Команда не підсилилась. Задачі на сезон, а це є чемпіонство, і далі залишаються можливими. Та без підсилення виконати цю задачу буде складніше. Молодь буде прогресувати. Команда буде прогресувати. Та говорити про чемпіонство, про Лігу Чемпіонів – сліпий фанатизм. Реалії такі, що, задекларувавши публічно обіцянки підсилити команду, Динамо залишилось без підсилення. Бажаю хлопцям здивувати всіх і виграти всі матчі в чемпіонаті, виграти ЛЄ. Оце буде свято.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.02.2021, 21:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть