Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Закінчилися магічні 1:1 :) І нарешті перемога !

2021-06-04 08:14 Ну нарешті перервали цю сумну серію з чотирьох підряд нічіх ! Вітаю усіх з перемогою ! ...

Ну нарешті перервали цю сумну серію з чотирьох підряд нічіх ! Вітаю усіх з перемогою ! І ця перемога важлива у плані психології. Ну ви усі і самі знаєте :)

А що ж сьогодні сталося, що увесь перший тайм, наші гравці носилися по полю, як скажені ? А просто Андрій Миколайович змінив склад, випустивши зі старту Бущана, Ярмолу, Малину та Караваєва.

І Збірна зіграла зовсім по-іншому: яскраво та невимушино.

Дивлячись перший тайм та гру обидвох команд, я міг би подумати, що це офіційна гра. Принаймні у нашої Збірної був азарт та очі горіли на протязі усього матчу. Про те як наших гравців знов підводить нереалізація, я писати не буду. Ця стара хвороба не лікується...

І ця перемога неможлива була б без вболівальників, які забезпечили підтримку на рівні. Наче грали у Львові :)

А виконання Гімну України цією українкою, це було просто незабутньо. Дуже ніжно виконала Гімн.

І якже, як і усім сподобався перший тайм. І швидкість була, і класні комбінації. А помітили, як наша Збірна грала в один дотик у першому таймі ? Така гра мені подобається. Були неодноразово швидкі виходити з оборони в атаку. У кілька пасів наш півзахист відрізав усю оборону британців (якщо можна називати їх британцями).

Перший тайм взагалі був вогонь ! Яремчук, Ярмола та пару разів Малина могли забивати. І Яремчук то мав 3 забійні можливості це зробити. От не знаю, чому Роману так нещастить у завершальній стадії атак ? У Генті то він забивав цього сезону чимало. А от у Збірній як пороблено.

Ну і якже не відмітити Ярмолу. Без практики та травм, Ярмола був дуже голодним до гри. І перший тайм летав по полю, і забити то міг, коли розряджав свою пушку. До останньої хвилини прагнув забити. І помітьте, що Ярмола, на відміну від бразили Марлоса, повертався у захист, і відробляв там. А Марлос лише кілька разів непогано обігрувався з Ярмолою (у них непогана взаємодія), але чомусь мені здалося, що Марлос більше обігрувався з Судаковим, чиє прізвище не сходило з вуст Вацка.

Якщо бути об'єктивним, то Судаков старався, і пару разів загострював. Але це поки його не робить основним гравцем навіть "запасу". Головне, щоб цей пацан не став черговим "голден-боєм".

Відмічу практично без помилок гру Забарного. Якже цей молодий гравець старається. І Матвієнко були помилки у захисті, але не дуже грубі.

Бущаніще свій сайв здійснив ;) У Караваєва напевно ніколи не закінчується заряд, і він увесь матч носиться по полю, як енерджайзер. І він то класно взаємодіяв з Ярмолою.

Шапаренко та Сидорчук свою роль виконали. І як виявляється, що можемо ми обійтися і без Стьопи. А що казати про Малину ? Один з лідерів учора на полі на рівні з Ярмолою. Диригент атак. Мозок Збірної.

Може я суб'єктивний, але учорашні паси від Малиновського мені нагадали шедевральні паси від Сашка Рикуна. Хтось каже, що в Аталанті та Збірній грають різні Малиновські, і що і Збірній йому важче. Але свого рівня він не знижує.

І як я забув про Зубкова. Наполеглевий хлопець і автор забитиго переможного голу. А ось у Сашка Караваєва вже 3-тя гольова цього року у 5 матчів. Молодець !

А ось стосовно Бєсєдіна, то безперечно, що він старається, але вже час Артему сходити до церкви. Ну просто з забійних моментів не забиває.

І цей матч додав набагато більше оптимізму, аніж гра з Бахрейном. І цей склад більше до оптимального до ЄВРО-2020, аніж був склад на Бахрейн.

Тепер головне бед травм зіграти з Кіпром, і спокійно їхати на Батьківщину Графа Дракули для підготовки до матчів ЄВРО ;)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.06.2021, 08:14
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть