Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Барселона. 4:1. І це не фантастика. Выбор редакции

2021-11-02 21:46 Отримав сьогодні справжнє задоволення від футболу. Цієї осені регулярно у матчах ЛЧ отримую задоволення від футболу ... Динамо Барселона. 4:1. І це не фантастика.

Отримав сьогодні справжнє задоволення від футболу. Цієї осені регулярно у матчах ЛЧ отримую задоволення від футболу гравців Динамо. Винести Бенфіку, Баварію і Барселону. Це просто фантастика. Все це топові команди де грають найкращі футболісти. Де розкішна селекція. І це регулярні учасники фіналів ЛЧ.

Я б дуже хотів написати ці слова про дорослу команду Динамо. Але пишу про дубль. На сьогодні, так вже склалось, молодіжний склад Динамо показує якісний і змістовний, результативний футбол. І це все у порівнянні із тим сумним футболом, який показує у ЛЧ доросле Динамо.
Що ж відрізняє молодіжну і дорослу Команди? Далеко не тільки результати. Головне – емоційна складова. Молоді хлопці виходять без страху суперника. Зарядженні на боротьбу у кожному епізоді. Агресивні, злі. Не поступаються у боротьбі. Не дають себе ображати. Є чітка націленість на атаку. Всі біжать, всі атакують. Високий пресинг весь матч. Чіткий вертикальний футбол. Індивідуально сильні гравці. Самба Діалло, Назарій Волошин, Антон Царенко, Кирило Попов. Вся група атаки бореться, біжить, обіграє один в один, летить на відскоки, відкривається під передачі. Біжать і опорні півзахисники, і флангові захисники. Є чітка орієнтація на гру в атаку.

Сьогодні із Барселоною був дуже важкий матч. У Барси сильні індивідуально гравці. Але наші ні в чому не поступились. Відповідали атакою на атаку. Так, Барса могла забивати більше. Але Нещерет декілька разів врятував. Воротар іспанців так само рятував. Та індивідуальними діями Самба заробив вилучення. І вже при рахунку 1:1, в доданий час шикарною широкою атакою, із переведенням м’яча, центр форвард зіграв на випередження і вколотив м’яч у ворота Барси. У другому ж таймі Д’ячук і Діалло добили Барсу. 4:1. Рахунок відображає зміст гри. Повна, тотальна перевага у другому таймі. При надзвичайно сильній грі у рівних складах із фантастичним голом у перші хвилини матчу. Враження від якості гри, результату і емоційної складової надзвичайно позитивні.

Хочеться вірити, що і доросле Динамо почне у ЛЧ грати змістовно, якісно. І що не буде жодного страху перед суперником. Якщо ж страх залишатиметься і далі, то треба брати тих гравців, які не бояться і можуть грати. Я про гравців із молодіжного складу. Зрозуміло, що не всіх. Але брати і давати ігровий час. Так буде створюватись додаткова конкуренція. І ті, хто знаходиться зараз у зоні комфорту, теж почнуть просипатись.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.11.2021, 21:46
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть