Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому? Выбор редакции

2021-12-10 10:56 По грі з Бенфікою мені буквально свербить лише одне питання. Здається що й просте, але чіткої ... Чому?

По грі з Бенфікою мені буквально свербить лише одне питання. Здається що й просте, але чіткої відповіді для себе я не находжу.

Пригадайте. Біля центрального круга на португальській частині поля лежить і корчиться від болю підбитий Гармаш. З м’ячем Сидорчук. Він довго дивиться на Дениса, думаючи вибити м’яча за межі поля чи продовжити гру.

І незважаючи на конвульсні рухи Гармаша наш капітан вирішив гру не зупиняти і віддав пас Сироті, який тут же продовжив його до Миколенко.

І тут Віталій, що Миколенко, створює свою найкращу цукерочку в грі: віддає довгу націлену діагональну передачу в центр на Буяльського. Наш 29-ий номер, немов бразилець, що все дитинство провів на Капабакані, як в слаломому рейді з Евересту, обійшов двох захисників та воротаря і ЧОМУСЬ ... ЧОМУСЬ віддав м’яча на набігаючого Циганкова, який, як виявилось, не був готовим до такої передачі.

Питання. Навіщо і чому Буяльський віддавав мяча Циганкову.

Подивіться на ці фото.

На першому фото – захисники вже обіграні і валяються як порублені дрова в штрафному.
Фото 2 – перед Віталієм лише один воротар. Обігруй й забивай. Найкраший момент.
Фото3 –після невдалого маневру м’яч лягає під нелюбиму ліву ногу і Віталій вже може лише віддати пас набігаючому Циганкову, який, як мені здається, абсолютно не чекав цієї передачі (вона і була неочікувана) і не був готовим до неї. Тому і пульнув, на жаль, як камінь з пращі, по горобцям (фото 3).

В механіці є золоте правило: чим менше деталей, тим більш надійна система, бо кожна деталь несе з собою вірогідність поломки. Так само і в футболі: кожний зайвий пас може зруйнувати крихку вірогідність голу. І це золоте правило футболу ми й побачили в останньому матчі цієї ЛЧ.

Я думаю, Ви вже зрозуміли моє питання.

Чому?

Чому Буяльський не реалізував момент сам, а передоручив його вирішувати Циганкову? Що було причиною: не вистачило вміння, техніки, бо загнав себе зайвими рухами в безвихідь, чи просто відсутній інстинкт футбольного вбивці (згадайте Герда Мюллера, Піпо Інзагі, які ніколи не володіли філігранною бразильською технікою, але м’яч від яких неочікувано, але завжди летів тільки в ворота).

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.12.2021, 10:56
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть