Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбольні династії Динамо Выбор редакции

2022-01-21 22:42 Найулюбленіша тема – завжди трансферна. Це завжди викликає найбільший інтерес, резонанс. Прихід нових гравців, зміна тренера. ... Футбольні династії Динамо

Найулюбленіша тема – завжди трансферна. Це завжди викликає найбільший інтерес, резонанс. Прихід нових гравців, зміна тренера. Та от цієї зими Динамо надзвичайно пасивне із придбанням нових гравців. Хоча розвантаження складу відбувається. Вже багато гравців працевлаштувались. Тут особливо цікава історія із Зорею і гравцями, які перейшли на 50% прав.

Тобто за них заплатили якісь гроші. Бо ж не можна переуступити 50% прав просто так. Це було б цікавим у світлі Сіядманеша. Цілком реальним була б схема 3-4 гравців для Зорі за Сіядманеша. Все ж гравці у Зорю перейшли перспективні і вже із хорошим досвідом. На черзі свіжий перехід Лєднєва у Фехевар, який чекав коли по ньому дійдуть згоди із потенційними працедавцями. І тренувався в манежі разом із жіночою командою Динамо. Дубль сьогодні відлетів у Анталію, готуватись до Депортиво. Саме дубль у поточних умовах є єдиним джерелом підсилення. Але склад дубля добре відомий. Більшість гравців там всі знають. Так, зараз полетіли 4 гравця з випускного класу. Серед них виділяється Дмитро Кремчанін. Можливо, що це найталановитіший атакувальний гравець 2005 р.н. України. І все ж я хочу капнути трохи глибше і розказати про тих гравців, які можуть стрімко увірватись не тільки до дубля, а і до Першої Команди Динамо в найближчі пару років.
                                         В’ячеслав Суркіс

Хочеться вірити, що більшість людей, які читають цей блог, слідкують за юнацьким футболом. У команді 2006 р.н. вже багато років основним воротарем є В’ячеслав Суркіс. Син Григорія Михайловича. Нічого дивного немає. Багато дітей відомих батьків займаються футболом. Багато дітей відомих футболістів. Через Динамо пройшли династії. І навіть зараз в Динамо грає Денис Бойко, син Олександра Бойко, опорного півзахисника Динамо 70-х – 80-х років. В’ячеслав Суркіс – окрема історія. Бо це син власника Динамо. Цілком можливо, що він може стати у перспективі новим президентом і зараз просто проходить обкатку у світі футболу. Та от все дійсно доволі цікаво. В’ячеслав один з кращих гравців свого віку в Україні. Думаю, що точно кращий воротар. Влітку 2021 саме 2 виграні серії пенальті у півфіналі і фіналі зробили його вікову категорію Чемпіонами України. І не просто виграні серії, а саме виграні воротарем, який тягнув. Найцікавіше для мене відбулось посередині поточного сезону. ВГС перевели з команди 2006 до команди 2005. Тобто у випускний клас. Логічно, що вже влітку він може поповнити дубль, де зараз не спостерігається сильний молодий воротар. Так, є Руслан Нещерет, якого вже давно фахівці називають одним із найталановитіших воротарів України. Більше року тому Руслан провів блискучий матч на Камп Ноу. Та от йому вже 20. Час іде. Бущан зараз – безумовний №1 в Динамо. Якщо найближчим часом Георгія не продають, то Руслану треба шукати собі клуб, де він отримуватиме ігрову практику. І тут ми бачимо 15-ти річного воротаря, який дійсно грою доводить свій великий талант. Обкатка в дублі, збори із Першою Командою і вже у 18 В’ячеслав Суркіс цілком може стати №1 у воротах Динамо. Цей час вже не за горами.

                                                  Олексій Гусєв

Син Олега Гусєва вже у випускному класі. Один із лідерів юнацької Збірної України 2005 р. н. і Динамо. Високий, потужний правий захисник, який вміє закрити весь фланг. Надзвичайно ефективний Олексій при підключеннях в атаку, у грі на стандартах на другому поверсі. Якісний поставлений удар, гарне читання гри, великий об’єм роботи. Виділяється Олексій в своїй віковій групі давно. Багато індивідуальних нагород кращому захиснику. Можна чітко сказати, що є перспектива. Генетика. Хороші фізичні данні і є з ким працювати. Здивований, що його не взяли на збори в Туреччину. Але Костюку видніше. Влітку він точно випускається і потрапляє в дубль. Де його чекатиме боротьба із Артемом Бенедюком. І я спрогнозую, що саме Олексій впевнено виграє цю конкуренцію.

Дуже цікавий факт, якщо в Динамо президент і гравець, тренер і гравець будуть рідні люди. Молоді гравці, які з народження виховувались у традиціях, бо і Григорій Михайловчи, і Олег Анатолійович є справжніми Динамівцями. Безумовно їх діти виховані в особливій футбольній атмосфері. Надзвичайно цікава тенденція. І про це треба було написати окремий блог. Від себе побажаю В’ячеславу і Олексію досягти із Динамо багато величних перемог.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.01.2022, 22:42
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 1   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть