Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Захват Усі тренера-невидимки

2024-02-21 20:13 Щось в футбольному міжсезонні самого футболу не дуже. Я маю на увазі українського, європейського як раз ... Захват Усі тренера-невидимки

Щось в футбольному міжсезонні самого футболу не дуже. Я маю на увазі українського, європейського як раз аж гай гуде. Але нема, нема вже кому тут написати про агліцкій футбол. І про тєфтонскій. І про гішпанскій. І про... Та про будь який. Були автори - нема авторів. Чому - не знаю. Ну добре, знаю. Але не розкажу.

Все одно не допоможе. Краще трохи за футбол покалякаю і по дорозі свого улюбленця згадаю, щоб він жив до 120 років. Але щоб писати перестав вже вчора.

Як всім нам вже давно відомо, полюбляє містер Грін копирсатися в мережевих купах. Він там нічого не розуміє, але - полюбляє. І от серед цих завалів якось нарив він (чи онуки підказали) телеграм-канал спортивний. Ну і почав посилатися на нього з приводу і без. Аж тут - внєзапно:))) Як будь-яка зброя, яку використовує в поході на вітряні млини містер Грін - і ця чогось повернулася проти нього і виписала канрєтнага такого пєндаля. З цього місця подокладніше.

Як відомо, тренер у сучасному недофутболі - тьху. Не потрібен. Що він там може? Футболістів на полі розставити? Якісь магічні слова їм сказати? Фігня це все. Тренер може тільки тицьнути пальцем і сказати - купуйте мені подорожче оцих і цих, а на решту оцих. Потім тренер ламається, несуть нового, той знову тицяє і так по колу. Не те що в давні часи... Тоді, кажуть, тренер приходив до футболістів і просив - а зробіть ви з мене, хлопці, Лобановського! А ті йому - та які питання, Васильович, ти давай відпочивай, книги там пиши з Аркадійовичем, а ми тут зараз як ух, бо ми майстри яких в майбутньому вже не знайдеш, ми й без тренера можемо. І в цьому місці обов'язково уявляйте собі мудру посмішку Блохіна.

Ну так от. Видав телеграм-канал нагадування, як вже більше року тому друхфейсбух... стоп, не туди. Як вже більше року тому, 5 жовтня 2022-го, Хабі Алонсо призначили головним тренером Байера з міста Леверкузен. Для досвідчених вболівальників - баск став тренером Неверкузена. Ну і наче знаючи, що містер Грін періодично знаходить у них там натхнення, додали до повідомлення малюночок спешиал фор хім.

Але не розкрили тему в каналі повністю. Не відчули той момент, що від тренера нічого не залежить))). Що то просто футболісти вирішили, що попередьного не треба тренером робити, а от цього, нового - треба. І надумав я тоді знову містеру Гріну трохи допомогти, і заразом про футбол трохи написати. Отже...

Просто покажу склад Байера у останньому матчі Херардо Сеоане Кастро (справжнє швейцарське ім'я, хє-хє). В лапках буде кількість матчів, в яких ці футболісти зіграють підсумково у тому сезоні. Хвилини не буду вираховувати, просто повірте на слово, що хто зовсім мало награв я й так відкинув. Не повірите - перевіряйте. Матч цей був в Лізі Чемпіонів з Порту, програли 0-2.

Наступного дня, 5 жовтня 2022 року, головним тренером Байера призначили Хабі Алонсо. Ще раз нагадаю, команда на той час посідала 17-те місце в Бундеслізі. Тут нагадаю ще раз для містера Гріна, бо він навряд чи в курсі - всього там місць 18. Отакий от сезончик 22/23 складався для фармацевтів, ага.

Зіграли значіцца наступний матч. Виграли, але головне не це. Головне - склад.

Знайдіть, як кажуть, десять відмінностей. Ну, добре, скаже містер Грін, що не встиг Хабі Алонсо за три дні пальцями в трасфермаркт натикати і буде сидіти задоволений. Ех, піймав! Ух, нажучив! Справедливо. Тому перенесемося відразу в травень 24-го, де Байер (який, нагадаю, приймався на 17-місці), грає вже в півфіналі Ліги Європи проти Роми Моуринью:

Ой-йой-йой... А де трансфери? Де мільйони? Всі ті самі прізвища? Та ну на, бути такого не може, ті футболісти на 17-місці залишились, це якихось тезок десь відкопали.

Але звісно в сучасному футболі грають тільки гроші, тому навіть Байер має дерев'яних футболістів на два склади, один для єврокубків, інший для чемпіонату, тому в останньому турі Бундесліги вийшли геть якісь нові, свіжопридбані:

А ні, не вийшли. Знову ті самі. І отут прилітає в голову містера Гріна здоровезний такий кірпідон від тренера(!!!) Хабі Алонсо - в цьому матчі Байер хоч і програв, але виборов ШОСТЕ місце. З тими самими футболістами!!!

Але тренер тут ні при чому звісно))). Просто раптом всі суперники почали грати ще "сучасніше"))). Ну а як інакше, не можуть же футболісти після скількох там по містеру Гріну навчитися футболу, 21-го, 23-ьох, 25-ти? Закон Всесвіту, йо-майо))).

Ну і фіналочка - склад, яким Хабі Алонсо обіграв нещодавно Баварію і зробив вагому заявку, щоб відкинути образливе Невер:

Не треба бризкати слюнями - Станішич в оренді з Баварії, Грімальдо прийшов вільним агентом після Бенфіки, за Джаку і Хофманна віддали по 15 мільйонів євро. Для сьогодні це не такі вже й великі гроші, навіть Ігор Михайлович за таке не продається))). Тільки за Теллу відвалили 23, але щось він їх поки не відпрацьовує, і за Боніфасу 20, цей відпрацьовує. Так Байер Муссу продав за 55, і за Баккера десяточку вторгували, так що могли собі дозволити. Всі інші, як бачите, ті самі, всі при справі - дві третини тієї команди, яка догралася до 17-го місця півтора роки тому.

Але до чого ж тут тренер, містер Грін???!!!)))

Як каже Панда По, виконуючи свій секретний удар - СКІ-ДИЩЩЩЩЩЩ))))).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.02.2024, 20:13
auto-zdes-dinamo-zdes2
Статус:
Наставник (2750 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть