Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній прес-секретар збірної України: «Це була історія, після якої я б ніколи не повірив, що Тимощук може бути зрадником»

2023-02-20 13:30 Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко згадав про діалог з Андрієм Вороніним та Анатолієм Тимощуком щодо ... Колишній прес-секретар збірної України: «Це була історія, після якої я б ніколи не повірив, що Тимощук може бути зрадником»

Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко згадав про діалог з Андрієм Вороніним та Анатолієм Тимощуком щодо мови.

Ігор Мірошниченко

— У мене була конфліктна історія з Вороніним одного разу. Ви знаєте, Воронін, він як «адєсіт», потриндіти язиком. І якось він мені в літаку каже: «А шо ти, отето, по-укрАінскі? Не можеш по-нормальному?». Я його питаю: «Що значить по-нормальному?». І щоб ви розуміли, Вороніну в той момент заперечив, як би ви думали, хто?

— Невже Тимощук?

— Так, Тимощук. Він сказав: «Так ти ж в збірній України граєш!». Це була така показова історія, після якої я б ніколи не повірив, що Тимощук може бути зрадником. І ось він тоді присадив Вороніна, і той більше нічого не говорив. Мені було байдуже, що там розказує Воронін, для мене питання мови було принциповим. Безглуздо бути прес-секретарем збірної України з футболу і говорити російською мовою.

Кращий коментар

Romen
Гліб Капустін - Эксперт
20.02.2023 14:32
Нічого йому би не було. В гіршому випадку звільнили би с посади тренера зеніту. Жінка,якщо любить,то підтримала би його. Люди в Україні життя гублять,здоров'я,майно,що роками наживали. У мене однокласник такий же як і Толік у Криму. І виправдвння у них однакове. "Нє всьо так однозначно".

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть