Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Пасхал чомусь пропустив пенальті на Буяльському», — суддівський аналіз матчу «Металіст» — «Динамо» від арбітра ФІФА

2023-04-29 17:33 Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар в коментарі 1927.kiev.ua оцінив суддівство в матчі 23-го туру чемпіонату ... «Пасхал чомусь пропустив пенальті на Буяльському», — суддівський аналіз матчу «Металіст» — «Динамо» від арбітра ФІФА

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар в коментарі 1927.kiev.ua оцінив суддівство в матчі 23-го туру чемпіонату України «Металіст» — «Динамо» (1:3).

Ігор Пасхал

— Пасхал був не сконцентрований. Мабуть, від самого початку, він вирішив, що «Динамо» легко обіграє «Металіст», і тому 17-ій хвилині в карному майданчику «Металіста», коли Буяльський мав можливість атакувати ворота, його збив Романюк, який намагався вибити м’яч з-під ніг Віталія, але зіграв не в м’яч, а в ноги. Чомусь Пасхал цей момент пропустив. В подальшому «кримінальних» моментів не було, які б могли говорити про компетенцію чи не компетенцію арбітра. Як досвідчений суддя, він вів гру і на початку другого тайму вилучив того же Романюка за фол останньої надії проти Кабаєва. Заслужена червона картка. Це полегшило для «Динамо» завдання виграти. Зі складнощами, але вони це зробили.

«Динамо» було важко — лише в другому таймі кияни «розкрутилися», «Шахтар» теж сьогодні виглядав важким. Якийсь спад переживають наші команди, — сказав Ступар.

Кращий коментар

kulon
виктор петров - Наставник
29.04.2023 17:42
Яке горе... То Катя не "сконцентрована",то поцхал,то кривушкін з романовим.. Дивно те ,що ці самі "розконцерновані",чомусь у іграх з тим же Шахтарем ніяких помилок не роблять:фіксують миттєво пенальті,видаляють костоломів з поля,на користь тих самих "гірників". Так може все діло не в "концентрації"?

Читати всі коментарі (20)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 4
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть