Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Колишній арбітр ФІФА: «На Буяльському був фол, це пенальті»

2023-08-11 13:17 Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар прокоментував спірні ігрові епізоди в протистоянні «Аріса» та «Динамо» в ... Колишній арбітр ФІФА: «На Буяльському був фол, це пенальті»

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар прокоментував спірні ігрові епізоди в протистоянні «Аріса» та «Динамо» в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Фото: fcdynamo.com

— У центрі уваги оглядачів опинилися два епізоди: з призначенням пенальті у ворота динамівців та ігнорування арбітром фолу захисника греків на киянині Буяльському.

Оскільки був дотик м’яча до руки захисника динамівців Сироти, то покарання було справедливим. На жаль, тут є вина стоппера киян, який у момент удару не контролював свої руки.

Що стосується падіння Буяльського, то арбітр мав повне право призначити 11-метровий. Захисник господарів штовхнув динамівця у штрафному майданчику, коли той рвався до воріт. До речі, у цьому епізоді рефері був явно непослідовним. Якщо вже не призначив пенальті, то мав би показати Буяльському жовту картку за симуляцію. Цього не сталося. Звичайно, якби на матчі в Салоніках працювала система VAR, то в арбітра була б можливість виправити свою помилку, і тоді справедливість би восторжествувала, — сказав Ступар.

Кращий коментар

auto-aleks145
Алекс Кучад - Эксперт
11.08.2023 13:43
Те що на Буяльському було порушення - це 100%. Тут і Ступар не потрібен. Тепер про англійсько-австралійського арбітра - я дивлюсь ЧА і не повірите, ні разу з цим арбітром не бачив, як він судить англійські команди. Але, те що він вчора, "насудив" ні в які рамки не влазить, що він є суддя ФІФА від АПЛ. Думав, що у нас в ПЛ тільки такі судді( продажні,сліпі та глухонімі)... А тут, для суддівського комітету УПЛ, це "знахідка"... Так що, Луччі, повинен звернути увагу на "перспективного" арбітра з АПЛ - по всім параметрам він підійде в його комітет ...

Читати всі коментарі (17)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть