Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мирослав Ступар: «Куди Кривцов міг подіти руку?»

2023-09-10 17:39 Авторитетний в минулому рефері Мирослав Ступар оцінив для 1927.kiev.ua суддівство болгарина Георгі Кабакова в матчі відбору ... Мирослав Ступар: «Куди Кривцов міг подіти руку?»

Авторитетний в минулому рефері Мирослав Ступар оцінив для 1927.kiev.ua суддівство болгарина Георгі Кабакова в матчі відбору на Євно-2024 Україна — Англія.

Мирослав Ступар

— Арбітр давав грати, боротися і це нормально сприймалося обома командами. Якщо говорити про влучання м'яча в руку Кривцову у воротарському майданчику, то Кривцов падав і це була опорна рука в природньому положенні. Куди він міг її подіти? Арбітр правильно не поставив пенальті, але в УПЛ точно поставили б в такому епізоді. В цьому ж епізоді матчу судді на ВАРі і на полі прийняли одностайне рішення. Це є рівень!

Щодо падіння Мудрика перед штрафним майданчиком в боротьбі з Рашфордом, то арбітр не побачив порушення зі своєї позиції, але фол був. Все ж, суперечливих рішень арбітра не було — всі картки і порушення по-ділу. Дай Бог, щоб нас завжди так судили, — відзначив Мирослав Іванович.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.09.2023, 17:39

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 4
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть