Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мирослав Ступар: «Динамо» забиває, коли трохи «припече»

2023-09-23 19:52 Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар в коментарі 1927.kiev.ua оцінив суддівство в матчі 8-го туру чемпіонату ... Мирослав Ступар: «Динамо» забиває, коли трохи «припече»

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар в коментарі 1927.kiev.ua оцінив суддівство в матчі 8-го туру чемпіонату України ЛНЗ — «Динамо» (2:4).

Мирослав Ступар

— «Динамо» то налаштовується, то опускає руки. Забиває, коли трохи «припече». Щодо пенальті на Караваєву, то гравець має контролювати свої руки, особливо коли м'яч відскакує від землі. Караваєв і сам не апелював. Судячи із повтору, який показували вже після гри, пенальті було призначено правильно. По повторах, які ми бачили під час матчу, напевно не можна було зрозуміти. Особливо, останній повтор цього епізоду під час гри — краще б його взагалі не показували.

Про роботу ВАР можна сказати, що цю технологію задіювали в окремих моментах десь і без потреби. Передивлялися, чи чогось не було. Їм потрібно уважніше слідкувати за грою і користуватися ВАР тільки при крайній потребі. Не зрозуміло, що було дивитися, коли «Динамо» забивало четвертий гол… Все ж, якщо ВАР є на всіх матчах, то буде менше претензій до суддівства. В цій грі Дмитро Панчишин відпрацював задовільно, — відзначив Мирослав Іванович.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.09.2023, 19:52
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Черноморец 2 : 0 Закінчився
Днепр-1 Динамо 1 : 2 Закінчився
ЛНЗ Шахтер 0 : 3 Закінчився
Рух Верес 3 : 1 Закінчився
Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Колос Александрия - : - 28 апреля 15:30

Еще на эту тему

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть