Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мирослав Ступар: «Пенальті у ворота «Минаю» — абсурдне, надумане рішення»

2023-09-25 18:17 Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар розібрав для Телеграм-каналу «УПЛ ТБ» суперечливий момент на 43 хвилині ... Мирослав Ступар: «Пенальті у ворота «Минаю» — абсурдне, надумане рішення»

Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар розібрав для Телеграм-каналу «УПЛ ТБ» суперечливий момент на 43 хвилині матчу «Полісся» — «Минай» (2:1).

— У правилах чітко прописано, коли фіксується фол — коли була недбалість або нерозважливість, або застосування надмірної сили. Твердохліб приземляючись, наступив на ногу Кушніренку. Нічого з переліченого вище в його діях не було. Він просто не міг бачити куди приземляється.

В епізоді відбувалася верхова боротьба за мʼяч у повітрі. Футболісти не бачили куди приземляються, адже стежили за мʼячем. Це не є фолом. Досвідчений арбітр Балакін, який працював на VAR, для чогось запросив арбітра-новачка Євтухова переглянути повтор. А той взяв на себе сміливість призначити пенальті. Хоча це абсурдне, надумане рішення.  Але, як кажуть, Бог любить правду і Грицук не реалізував 11-метровий.

В кожному матчі стаються подібні епізоди. Відбувається верхова боротьба, потім люди приземляються, хтось може зачепити когось. То це всюди фол? — відзначив Мирослав Іванович.

Кращий коментар

Borya111
Борис Бор - Эксперт
25.09.2023 21:19
Ступар на чм попал в безвыходную ситуацию. Там не было правильного решения. А судить он умел - 7 разів входив до числа найкращих футбольних суддів СРСР (1978-1989)

Читати всі коментарі (19)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть