Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Тренер збірної Ісландії: «Я не хотів грати з Ізраїлем через те, що вони роблять у Газі з жінками, дітьми і тисячами невинних»

2024-03-23 08:18 Головний тренер збірної Ісландії Оге Фрітьоф Харейде вирішив озвучити свої погляди на військовий конфлікт між Ізраїлем ... Тренер збірної Ісландії: «Я не хотів грати з Ізраїлем через те, що вони роблять у Газі з жінками, дітьми і тисячами невинних»

Головний тренер збірної Ісландії Оге Фрітьоф Харейде вирішив озвучити свої погляди на військовий конфлікт між Ізраїлем і Палестиною, повідомляє TMW.

Оге Фрітьоф Гарейде

Перед нещодавнім матчем півфіналу плей-офф раунду відбіркового циклу Євро-2024 зі збірною Ізраїлю (4:1) 70-річний норвежець заявив: «Якщо ви запитаєте мою особисту точку зору, я б не став грати проти Ізраїлю, з огляду на те, що вони роблять із жінками, дітьми та тисячами невинних мирних жителів у секторі Газа».

А на пресконференції після цього поєдинку Харейде підтвердив свої слова: «Особисто я не хотів, але нам все одно довелося грати, інакше наслідки для Ісландії були б серйозними».

Нагадаємо, збірна Ісландії є суперником збірної України у фіналі плей-офф раунду відбіркового циклу Євро-2024.

Кращий коментар

shlomazl009
Alex D - Наставник
23.03.2024 10:35
Звідки ти береш інформацію про Газу? Там немає «мирного» населення по відношенню до Ізраїлю, з молоком матері всмоктується ненавість до всього ізраїльського. Яка ще країна перед тим як « рівняти з землею Газу», заздалегідь попереджає про це мирне населення, щоб могли врятуватися? Але їх використовують в якості живого щита. Військові тунелі і бункери під школами, лікарнями, дитячими закладами це нормально? Може порадиш ізраїльтянам як знищити одне, не зрівнявши з землею інше? А виїхати не можуть, тому що їх ніхто не хоче у себе бачити. А свої не відпускають, тому що треба кимось прикриватися. Гнила у тебе мораль, хлопче, або голова порожня…

Читати всі коментарі (47)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть