Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто хоче розколоти Україну?

2014-02-09 18:51 Згідно останнього перепису населення, нас, українців, в Україні понад 78%. З якого то дива я маю ...

Згідно останнього перепису населення, нас, українців, в Україні понад 78%. З якого то дива я маю з братом своїм воювати?!

З Кремля надійшло замовлення на федералізацію. П'ята колона відразу кинулася його виконувати. В їхніх планах – громадянська війна для українців. Жорстока. Брат на брата. "Федералізація", яку почали проштовхувати місцеві кремлівські пропагандисти, справжньою метою має не уникнення розколу України, а створення умов для успішного проведення його першого етапу.

Напругу між областями і регіонами слід знімати, усвідомлюючи, що якраз така напруга інспірується ЗЗОВНІ і розпалюється людьми від влади, які працюють проти свого народу. В боротьбі між владою і народом народ неодмінно переможе. У боротьбі людей один проти одного – яку нам так хочуть накинути влада та зовнішні сили – переможців не буде. Це просто потрібно розуміти.
 Нашим завданням є не тільки перемогти режим Януковича і змінити країну, але і зберегти цю країну як таку. Уникнувши розколу і федералізації.

У планах Кремля і тутешньої п'ятої колони розкол України і нова демаркаційна лінія. Для них бажано – хоча б по Дніпру. І два "гетьмани" – правобережний і лівобережний. Як перший етап. А потім знищення нашого Державного суверенітету як етап другий і остаточний. Українці, ви за розкол країни і федералізацію?!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.02.2014, 18:51
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3261 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть