Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Косово. Перша перемога Шеви ! Выбор редакции

2016-10-09 23:00 Вітаю з перемогою, браття українці ! Я такий радий, що таке відчуття, що перемогли якусь ліву ...

Вітаю з перемогою, браття українці !

Я такий радий, що таке відчуття, що перемогли якусь ліву "Бразилію" ;) Напевно такі емоції, бо Збірна давно не перемагала.

Нарешті ми здобули таку очікувану перемогу. Першу перемогу за останні 7 офіційних ігор. І першу перемогу за керівництва Андрія Миколайовича. Якби ми сьогодні не перемогли, то уся країна неправильно б зрозуміла нашу Збірну.

Цю перемогу можна сприймати неоднозначно. Бо ця перемога далася аж ніяк не легко, як усі думали. Перед матчем ми вже заочно рознесли "косоварів" 6:0, бо такого суперника, як Косово, ми повинні перемагати і "на піску, і на городі, і на снігу" (с) Але реальність була суворою.

Відразу хочу подякувати нашим вболівальникам у Кракові. Які показали, як вболівають найкращі вболівальники у світі. Підтримка була на рівні ! Прикро, що з-за наших сусідів, більшість українців не змогла потрапити на стадіон. Ніяк не можуть нам пробачити "Волинської різанини", тому і усіляки умови вигадали, щоб Збірна залишилися без підтримки. Але і 1,000 вболівальників - це велика сила. У мене іноді складалося враження, що на стадіоні не 1,000, а принаймі 10,000 вболівальників. А коли вони заспівали Гімн України на 88-ій хвилині, мене аж за душу взяло :')

Сьогодні ми хотіли побачити впевненну перемогу без нервів. Перемога вийшла впевненою. Принаймі по рахунку. Але нервів і валідолу ми витратило чимало. Чому так сталося ? Напевно не до кінця відновилися після Туреччини. Це одна з причин. Недооцінки не могла бути. Андрій Миколайович розумів, якщо закидаємо косово "шапками", то виникнуть великі проблеми.

І знов багато на сайті незадоволені, чому не було Хачеріді ? Ну не знаю я цього. Є головний тренер, і він вирішує, кого ставити. І Шева виставив такий саме склад, як і з Туреччиною.

М'яч ми то контролювали. Доходило аж навіть до 76% на 24 % на нашу користь. Але чогось серйозного створити не змогли спочатку. Сподобалася чудова взаємодія Кравця і Ярмоли. Як і не куди не йшов Крава з Динамо. Запам'ятався у першому таймі класний удар Ярмоли. Кравець міг і раніше забити, але не дотягнувся до м'яча. Спочатку Артем спав, тобто, я не помітив від Кравця якихось активних дій. Але потім знов Артем зробив те, чого чекають від форварда. Забив. Якщо не помиляюся, то Зінченко у швидкій контратаці віддав цей гольовий пас. І на початку другого тайму у нас знов нічого не виходило.

Коваленко вже другий матч поспіль помилявся. Він навіть не міг віддати пас ближньому, коли у другому таймі двічі помилився. "Люди-привид" мене знов розчаровує. Міняти його було вже у першому таймі. Видно було, що людина начеб-то знає свої обов'язки, але складлося враження, не розуміє, як виконувати ці обов'язки, які поклав на нього Шева. У першому таймі Коваленко бачив на поле лише Коноплянку. А ось сам Коноплянка знов не сильно вразив грою. Хоча він і старався. Кілька разів вийшло здійснити забігання та пару прострілів, і заробити навіть один штрафний.

А "косовари" виявляється не тільки вміють захищатися, але і атакувати. У другомі таймі нас тричі пробачили. Незрозуміло, що робили Ордець і Кучер, коли косовар потрапив у поперечену ? Де був захист, я не знаю. Напевно пиво десь пили.

Сподабався дуже Богдан Бутко. Який не тільки у захисті відробляв, але і у нападі встигав. Взагалі Богдан чудово у цьому матчі взаємодіяв з Ярмолою на правому фланзі. Робив збагато забігань. Одне з яким могло принести пенальті у ворота Косово. Але сьогодні суддя десь забув окуляри і не поставив чистий пеналь.

Суддя взагалі "лажав" по повній сьогодні. "Нехороша людина" з Нідерландів, не побачила, як Коно скосили у штрафній. І це виявляється не тягнуло на пенальті. Напевно він поставив би пеналь, коли нашим ноги повідривали б.

Степаненко відіграв, як і Зінченко. Більш-меньш. Гра їхня не вразила. Але те, що Зінченко старався, то тут притензій до нього немаю.

А після 75-хвилини у Шеви спрацювала, або інтуіція, або він десь вгадав, але ті гравці, які вийшли на заміну - зробили два голи. Загалом Караваєв зробив те, що не вдалося за увесь матч Коно - загострив гру і віддав гольову. Як він пройшов по флангу і віддав на Ярмолу гольову - це просто пісня. І при цьому людина провела на поле кілька хвилин. Коноплянці треба задуматися. Бо Караваєв може ненадовго посадити його на лаву запасних.

Також я під час онлайну писав, що треба випускати "креатівщика" Ротаня. Може зі словом "креатівщик" я погарячкував, але Руслан виправдав мої надії. Я просто сьогодні згадував матч з Польщою, де Руся був кращим, і гадав, що його досвід допоможе. Так і сталося. Руслан спочатку забив класний гол, який "фарбований голандець" не зарахував. Але потім Ротань повторив на біс свій удар, і суддя не було вже підстав, щоб не зараховувати це гол. А гол Ротаня вийшов класним. Смачного приклався з лівої ! Шедевр !

Нервів ми сьогодні багато витратили, але перемогу наша Збірна досягла. Не усе виходило, але три очки заробили. І це головне. Тепер з нетерпінням чекаю наступних перемог і наступного матчу з фінами, де нарешті ми зможемо підтримати Збірну на стадіоні.

І хочу закликати усіх вболівальників приїхати до Одеси і влаштувати аншлаг для Збірної.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.10.2016, 23:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть