Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Заявление фанатов «Динамо» в связи с решением ФФУ по Мариуполю Выбор редакции

2017-09-12 11:49 Группа болельщиков киевского "Динамо" "Родичі" посредством своих пабликов в Фейсбук и Телеграм выступила с заявлением в ...

Группа болельщиков киевского "Динамо" "Родичі" посредством своих пабликов в Фейсбук и Телеграм выступила с заявлением в связи с решением КДК ФФУ присудить "Динамо" техническое поражение за неявку на матч с "Мариуполем".

ЗАЯВА!!!

Останнім часом у вітчизняному футболі можемо спостерігати ганебну тенденцію, коли боротьба за «місце під сонцем» ведеться не на полі, а в кабінетах можновладців.

З Прем’єр-Ліги була зухвало викинута «Десна», завдяки кулуарним домовленостям, потім наш рідний клуб «ДИНАМО» Київ було незаконно покарано матчем без глядачів за піротехніку в Одесі, сьогодні ФФУ намагається уже зараз вирішити долю чемпіонату, відібравши 3 очки у команди Києва через спір щодо гри в Маріуполі.

Спекулюючи на питанні патріотизму, Федерація Футболу України перетворюється на кишенькову політичну партію в руках старих-нових «хазяїв життя». Спортивні принципи поступаються місцем корупції та безвідмовному виконанню наказів «князьків», які зруйнували свій край, та вперто простягають руки до тих, які вистояли.

Нам байдуже, де, коли, і за яких обставин відбудеться гра. Але ми впевнені на 100%, що саме футбольне поле має вирішити, хто кращий. Сподіваємось, що чиновникам Федерації вистачить мужності, щоб прийняти справедливе рішення, і не стати «федерастами»…

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2017, 11:49

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть