Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Форварди. ч.4. Выбор редакции

2018-04-26 20:27 Дуже вже хотілось написати щось «приємне» про голову фу-фу. Та все ж вирішив не бруднитись об ... Трансферні пошуки. Форварди. ч.4.

Дуже вже хотілось написати щось «приємне» про голову фу-фу. Та все ж вирішив не бруднитись об цю гнилу людину. Тим більше, що інші досить фахово відповіли. Кожному велика подяка. Мені ж хочеться продовжити тему трансферних пошуків у Латинській Америці. Благо тут є де розгорнутись. Сьогодні буде Аргентина.

Вже пішли перші трансферні новини саме з цієї країни. Аргентина славиться форвардами. І дійсно вибір гравців в атаку просто шалений. Давно я не бачив такого різноманіття забивних форвардів. Так, є достатньо дорогі форварди молоді, які Динамо на сьогодні дозволити собі не може. Однак, на середній гаманець Динамо можна обрати гравців із перспективою, які спокійно можуть конкурувати із Мораєсом і Бесєдіним.
                                                        Франко Троянскі

20-ти річний аргентинець аутсайдера місцевої Прімери Олімпо. А хлопчик має прекрасний дані. Достатньо габаритний, 183 см, за манерою гри Франко нагадує мені Андрія Ярмоленко. Прекрасна робоча ліва нога. Чудова швидкість, техніка, удар. Вміє Троянскі вижимати моменти, дотискати їх. У гравця прекрасний діапазон. Він може зіграти одразу на 3 позиціях в атаці. Може грати флангового форварда, може зіграти на вістрі. Пристойно аргентинець грає на другому поверсі, достатньо майстерний у подіграші партнерам. Молодий хлопчина із задатками. Ціна на нього адекватна. І він повністю її виправдовує.

                                            Жуан Ферней Отеро

22-х річний колумбієць Естудіантеса безумовно є кандидатом в збірну. Тим більше, що він суттєво прогресує в новій команді, де є стабільним гравцем основи. Я б порівняв його із Юрі. Такий високий, потужний форвард із прекрасною швидкістю, вмінням вести боротьбу, грати один в один. Отеро – типовий центр форвард таранного типу, який зможе скласти конкуренцію Бесєдіну гідну. Колумбієць такий самий старанний гравець на полі, який грає до кінця, віддаючи себе повністю грі на команду.

                                              Ніколас Фернандез

Цікавий 22-х річний аргентинський форвард мало відомої команди Дефенса. Та сам гравець приваблює до себе увагу своєю грою. Типовий аргентинський форвард-живчик, як Савіола. Маленький гравець, який багато чого вміє. При зрості 172 см Фернандез багато забиває головою. Це досягається за рахунок якісного вибору позиції. Гравець швидкий, технічний, агресивний, координований. Ніколас має широкий діапазон дій. Він може грати на обох флангах, на вістрі і відтягнутим форвардом. Благо він володіє обома ногами і навіть складно сказати яка нога у нього основна. Для нас це варіант урізноманітнити ігрові схеми за рахунок швидкості і техніки.

                                                 Хав’єр Корреа

Вже зрілий 25-тирічний гравець, який за останні два сезони суттєво додав у якості гри. Це гарантований варіант. Коли береш готового гравця, то добре відомі його характеристики. Я б порівняв його із Мораєсом. Тільки аргентинець має кращі габарити. А так це такий самий достатньо якісний форвард середньої руки, який забиватиме стабільно свої 10-15 голів за сезон. Корреа має все, що потрібно форварду. І швидкість, і розуміння футболу, і прекрасний удар, чудовий пас, і вміння загострити гру індивідуальними діями. Як для нашого чемпіонату це достатньо якісний гравець, який ще буде додавати у більш сильній команді.

Вибір форвардів у Аргентини дійсно фантастичний. Можна тільки позаздрити такому. Саме тому обов’язково буде і другий матеріал по нападникам з цього чемпіонату. Сумно, що головні сливки ми зібрати не можемо. Це дуже дорого. Та для нашого бюджету можна знайти як перспективні, так і вже готові варіанти. Що я і спробував зробити.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.04.2018, 20:27
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть