Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Так було в Києві , як буде в Манчестері ?

2011-03-14 18:31 Не зважаючи на складнощі з квитками перед грою фанатські сектори киян були в повному складі. Прийнятний ...
Не зважаючи на складнощі з квитками перед грою фанатські сектори киян були в повному складі. Прийнятний звук, відмінний настрій і прапори весь матч. Нарешті і в Києві навчились правильно (всім стадіоном) оголошувати склад команди. А гра футболістів дійсно приносила естетичне задоволення і була дуже емоційною, стадіон якось дуже бурно реагував на кожну подію на газоні, особливо запам’яталось освистування суперника в кінці зустрічі.

В середині першого тайму кияни розтягнули текстівку "Two stars - 26 champions. What about your three?" (Наші 2 зірки на емблемі - 26 чемпіонств, а що означають ваші 3?). Насправді зірки суперника не означають нічого і були додані "для солідності", а сам клуб не завойовував ніяких трофеїв з 1976-го. Гостьовий сектор досить бурно відреагував на текстівку, значить щось десь таки зачепило... На початку другого тайму сектори за воротами зарядили "Balotelli Figlio di puttana!" (Балотеллі - дитя шльондри!), після чого Балотеллі явно занервував, спочатку побіг жалітись судді, той на хвильку зупинив матч, потім щось довго з’ясовував на тренерській лаві, і досить швидко емоційного гравця замінили. Більше знакових подій не було, трохи голого торсу і невеликий нон-стоп в кінці зустрічі, команда вже традиційно практично повним складом підходить до секторів під табло.

Англійці традиційно для себе приїхали насолоджуватись цінами на українське пиво, в пабах співали просто пречудово, а от на стадіоні склалось враження, що заряджати вони почали лише після фінального свистка. Принаймні активністю гостьовий сектор не сильно радував.

Cектори Динамо



Cектор Ман. Сіті

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2011, 18:31
SKIF1927
Автор:
(SKIF1927)
Статус:
Наставник (1615 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть