Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Правий захисник Шимі Врсалько (?ime Vrsaljko)

2011-03-28 14:29 Им"я: Шимі Врсалько (Šime Vrsaljko) Дата народження: 10/01/1992 Місце народження:  Задар (Хорватія) Ріст: 183 см Вага: ...

Им"я: Шимі Врсалько (Šime Vrsaljko)

Дата народження: 10/01/1992

Місце народження:  Задар (Хорватія)

Ріст: 183 см

Вага: 74 кг

Ігровий номер: 14

Громадянство: Хорватія

Позиція: крайній правий захисник

 

Клуб: Динамо (Загреб)

Ринкова вартість:  4.000.000 €

 

         Незважаючи на вік, Врсалько входить до числа найперспективніших гравців Хорватії. Його помітили скаути Динамо і запросили в Загреб. Влітку 2009 року 17-річного Шимі відправили в оренду в клуб Локомотив, де за півроку він зумів переконати керівників Динамо в своїх здібностях.

Взимку Врсалько повернувся в "Динамо" і став регулярно залучатися до матчів першої команди. Влітку був лідером юнацької збірної Хорватії, що досить вдало виступила на Євро-2010.

        З тих пір Врсалько незамінний гравець на позиції правого захисника в Динамо. Славен Біліч пильно стежить за його прогресом, обіцяючи швидкий дебют гравця в національній команді.

        Шимі любить і, головне, вміє підтримати атаку команди різкими підключеннями по брівці, він добре тримає ширину атаки, без втоми снує уздовж бічної лінії. З наступними передачами деколи виникають труднощі, навіси, особливо в русі, у Врсалько виходять украй рідко, зате його козирем можна назвати різкі простріли у воротарський майданчик. Він виконує їх настільки зручно для своїх партнерів, що залишається тільки ногу поставити, а суперникам, навпаки, важко вибити м'яч.

        Втім, особливо атакуючим гравцем його навряд чи можна називати. Шім'ї не кидає свою зону, швидше він схильний до надійних діям в обороні, ніж до регулярних з'єднань. Але й не скажеш, що він ходить вперед тільки з примусу.

        Врсалько досить швидкісний гравець, але не реактивний. Часом опоненти на фланзі набагато швидше, але він компенсує це вмінням працювати корпусом. Як для флангового захисника Шимі досить високий і добре вміє вести силову боротьбу. Тому для нього зовсім неважко поставити корпус суперника, щоб зупинити того. При стандартах біля своїх воріт активно опікується когось із суперників, та й в атаці регулярно підключається на кутові. Забиває дуже рідко, проте завжди готовий поборотися і налякати супротивника.

        У грі Врсалько можна відзначити не по роках розвинене холоднокровність і спокій. Він не стане виносити м'яч просто так, а краще зіграє з найближчим партнером або постарається віддати точну передачу по флангу. У загребському Динамо гра команди будується за допомогою контролю м'яча, і це дозволяє розгледіти в арсеналі Шимі непогану технічну оснащеність і вміння приймати вірні рішення.

        З холоднокровності випливає впевненість у власних силах. Врсалько може піти в обіграш на своїй половині поля (прибрати під себе суперника до своїх воріт), і часто це виходить у нього вдало. Не боїться він і робити ризиковані підкати в своїй штрафній площі, його коронним є той, коли підкат настільки філігрань і точний, що ти відразу піднімаєшся на ноги і починаєш атаку.

Хорватська ринок один з найулюбленіших в Європі, він не з дешевих, але за свої гроші можна отримати дійсно гарного гравця. Фінансовими справами Врсалько завідує один з найбільш відомих місцевих агентів Здравко Маміч, за сумісництвом ще й віце-президент Динамо (серед його клієнтів - Модріч, Чорлука, Едуардо, Вукоєвич, Ловрен). Він знає свою справу, і вже напевно рекомендував свого підопічного скаутам європейських клубів. Втім, поки мова йде виключно про вивчення його можливостей, конкретних пропозицій не було.

 

Чому б Динамо Київ не зробити пропозицію по Врсалько? Данило  Сілва останнім часом радує своєю грою, але часом вона буває не стабільна. Бетао мабуть поїде до Бразилії. Тому я вважаю що купівля Врсалько була б те що треба.

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.03.2011, 14:29
28.03.2011, 14:29
53665 2 max36, Halk
Sergio_18
Автор:
(Sergio_18)
Статус:
Старожил (794 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть