Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Позіціия фанів з Німеччини

2011-05-13 23:45 Півфінал кубку України Динамо Київ-Арсенал (місто невідоме) Начитавшись коментарів на різних форумах від людей, котрі жодного ...

Півфінал кубку України Динамо Київ-Арсенал (місто невідоме)

Начитавшись коментарів на різних форумах від людей, котрі жодного разу не відвідували стадіон, або ж їх останнє відвідування залишилося в далекому минулому, я вирішив висловити нашу точку зору.
Ми являємося фанами ДИНАМО,  в більшості проживаючі у Німеччині. Ось вже декілька років представники нашого руху їздять по Європі, підтримуючи улюблену команду. Звичайно, знаходячись на тісних гостьових секторах, багато хто з нас познайомився і з представниками київських Ультрас. Дуже цікаво, що всупереч висловлюванням інтернет воїнів, "гопників, п`яниць та страшних ман`яків" ніхто там не помітив! Також нікого не вбили та не покалічили, підтримуючи команду у рідних стінах стадіону ім. В.В. Лобановського.
А ось "любов" клубу до своїх вболівальників ми відчули на виїздному матчі з "Алкмаром", коли офіційна сторона Динамо відмовилась від наданого контингенту квитків, тим самим змусивши людей, які приїхали з України та різних кінців Європи, шляхом довгих переговорів з голландською стороною та представниками УЕФА здобувати квитки на матч. Будь-який інший український клуб може тільки мріяти про підтримку, яку надають хлопці з Києва! Невеличка група вболівальників Металісту в Німеччині отримує колосальну підтримку з боку керівництва! А що в нас? Люди, які не шкодують ні сил, ні грошей на підтримку ВЕЛИКОГО КЛУБУ підвержені провокаціям з боку окремих лиць (імена яких нам всім добре відомі), а потім їх поливають брудом люди, що кричали про донецьке стадо, прозомбоване Денисовим!
В чому між вами різниця?

www.dks11.org

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.05.2011, 23:45
yegorn777
Автор:
(yegorn777)
Статус:
Старожил (816 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть