Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перевернуте дзеркало

2012-03-29 20:58 В політтехнології існує схема яка називається Перевернуте дзеркало.Суть її - дуже простою.Потрібно здійснити певну негативну дію, ...

В політтехнології існує схема яка називається Перевернуте дзеркало.Суть її - дуже простою.Потрібно здійснити певну негативну дію, але звинуватити в зробленному свого прямого конкурента.

Нажаль,данна схема вже перейшла  в  український футбол.

Генеральний директор футбольного клубу "Шахтар" на всю країну звинуватив деякі видання в суб"єктивності,і в антипатії до команди в якій він працює.Дісталося "Футблу"   та Спорт-Експресу в Україні".Для мене це було доволі не очікуванно.

Всі розуміють,що в сьогочасному світі,час бумаги і великого тексту відходить в минуле.Друкованні ЗМІ є майже не рентабельними в Україні.Як можуть два видання робити погоду в цілій країні?

Єдиний профільний футбольний телеканал не приховує своїх симпатії.Точніше, він чітко знає головну свою антипатію.Дивитися це що вони впарують під виглядом футбол - просто не можливо.

Директор телеканала в своїй програмі займається "гавнометанієм" тільки в одному напрямку.

Так званий "Перший"канал,який вже давно не переший і навіть не другий,але має найбільше покриття в Україні показує матчі тільки однієї команди.В своїй "аналітичній" програмі "тонкі знавці" футболу чітко пояснюють на всю країну переваги однієї команди над іншою.Згадайте,коли Ви останні раз бачили там матчі за участю "Динамо" ?Нічого дивного спортивним можлення керує екс- працівник ФК "Шахтар" Міша Мітрівелі

"Газета" "Український футбол" яка колись належала Федору Шпигу,була цікавою тільки в часи відсутності інтернету і конкуренції  зараз - воскресла,зараз вона працює тільки в одному напрямку:очернити все що пов"язанно з братами Суркісами.Я вкрай здивований,що головним редактором газете є Серегій Бондаренко,який багато часу прауював на "УТ-1"

Ви просто порівняйте,цей не повний список,і я думаю що буде зрозуміло хто насправді займається маніпуляцією.

  

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.03.2012, 20:58
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть