Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оцінка гравців, тренерів.

2013-09-11 21:38 Доброго всім вечора! Буде довгий коментар, але... Вчора на ТВ каналі «Інтер» після матчу була спроба ...

Доброго всім вечора!

Буде довгий коментар, але...

Вчора на ТВ каналі «Інтер» після матчу була спроба виставити оцінки гравцям за 10-ти бальною системою. Експерти студії дещо некритично поставились до дій гравців. Висновки шановного Буряка, інших…. «ну, все гаразд!, а що ви хотіли, тож Англія була.

». Мунтян – тільки він був най адекватнішим…ось тільки розвинути його думку не дала «політ. коректність». А Савік Шустер вкотре довів свою грамотність у футболі… Савіка треба ставити консультантом в ДК – мозковий центр!.........в мить все аналізує.

Отже по гравцям за 10-ти бальною системою. 10 – ідеальний гравець:

  1. П`ятов. Оцінка 9. Відчувалась впевненість у діях – запорука надійності захисної ланки. На виходах бездоганно. Якби були сейви, була б оцінка 10.
  2. Хачериді. Оцінка 8. В захисті бездоганно – без помилок. Цементував тили – стовп оборони. Вспівав підключатись на кутові. Був ключовим гравцем. Бракувало точності з дальніми передачами при організації атаки.
  3. Кучер. Оцінка 8. В парі з Хачериді – ідеал для збірної. Непоступливий, по-футбольному розумний (виключив зайця – Волкота ціною картки). Були мінімальні огріхи. Право підключатись на кутові довірив Хачериді.
  4. Шевчук. Оцінка 6. В першій половині нервував, були помилки. Не встигав за Волкотом (Зайкотом J). Атаку лівого краю ефективно не підтримував, хоча завдяки загальній надійності оборони і лівого краю створив «простір» для Коноплянки. Пара Коноплянка – Шевчук – найкраща в Україні.
  5. Федецький. Оцінка 6. В цьому сезоні – кращий правий захисник в Україні. В матчі простежувались оголені зони на правій частині захисту (Ну, не треба так довго стояти на колінах і переживати промахи в штрафному майданчику Англії…гра ще не скінчилась). Активність підключень до атаки перекреслила бездарність у прийнятті рішень – змарнував 3 класні моменти. Треба вчитись грати головою (наполегливо стрибати з гирями (металеві браслети) і хитати головою…і все буде ОК)), приймати м’яча і класти корпус при пробитті в разі потреби. За активність тільки «+», не більше.

 

  1. Степаненко. Оцінка 2. Грав похмуро, з опущеною головою, -

      перехвилювався, мабуть. Багато невимушених помилок. Опірник –

      ключовий гравець команди, мотор, що

      розгоняє атаки і встигає на захист. Оцінка 2 – аванс на майбутнє.

  1. Бразилець. Оцінка 3. Сподобався пасом на Федецького в 1-й половині і обрізкою, яка ледь не призвела до голу. В креативі нуль.

 Середня (опірна) ланка за своїм призначенням була відсутня. За таким сценарієм і підбором гравців краще виставити ще 5-го захисника і 2-го відтягнутого форварда (Дєвича, на приклад).

 

  1. Ярмоленко. Оцінка 5. Треба визнати, що хлопця міцно тримали, але….Але, треба в багатьох моментах грати простіше – бити (не пасувати-момент із Ззулею), швидше приймати рішення (не грати п’ятою коли це не треба). Хоча треба визначити, що навів таки парубок віртуального жаху на захист Бритів. В будь-якому разі він наша зіронька яка не засяяла вчорашнього вечора.
  2. Гусєв. Оцінка 2. Хотів без коментарів. Мій улюблений гравець. Краще було б Безуса з перших хвилин замість Степашки, а Гусєва до пари з Дєвичем  (замість Едмара) у 2-му таймі. Нуль ударів, загострення.
  3. Коноплянка (Реполов)….- є така пташка. Оцінка 10. Звичайно авансом. Але він був гордістю України того вечора. Шкода, що не забили. Наша зірка. Одна відмінність того вечора від Ярмоленка – він завжди грає з піднятою головою і не зосереджується на фінтах.
  4. Зозуля. Оцінка 2. Не забив. І з Рєполовом-Коноплянкою був кращим на полі, але не забив і не створив – головне завдання нападника попри падіння на 57 хв., біготню, створення суттєвого тиску на ворота. Об’єктивно, йому не вистачало партнерів.
  5. Безус. Оцінка 9. Не забив, не створив, але з його виходом Україна позначила себе на карті Європи. Шкода тільки, що в Динамо перевагу віддають мільйонним придбанням. Яке мислення на полі, гра корпусом, паси, удари (в матчі не було), дриблінг (в матчі небуло). Блохін…АУУУУУУУУУУ!!!! І на відбір буде грати якщо завдання поставити.
  1. Тренер-Командуючий. Оцінка 2. Перш за все треба подякувати пану Форменку за відродження України. По-друге, судячи із зовнішності Форменка – синці під очима – проблема нирок та/або печінки …йому треба після відбору видалити каміння із нирок (пройти обстеження та лікування …хотів порадити лікарню…але ФФУ знає де лікувати-мєдгородок-внутр.літотрипсія).

 У кожній справі є свої плюси і мінуси.

Плюси:

  1. Не програли.
  2. Обрана стратегія на гру – сукупність цілей та їх досягнень.
  3. Стартовий склад був на 90% виправданий (шкода, що виконавська майстерність підвела).

Мінуси:

1. Тренерська порада-стретегія на гру. «Та вже дуже перебздів, чим недобздів».

Чемпіонами світу стають вільні – не раби – незакомплексовані «системою» команди.

2. Після 1-ї половини могли б бути заміни: нулячі Степаненко та Едмар – вихід Безуса одразу після перерви замість Степаненка, замість Гусєва – Дєвич….Селезень замість – Едгара і грати відтягнутим нападником (опорником) – закрив би всі зони Едмара та Степашки. Що-що, а опірників не було на полі.

3. Волохато-жіночі ДВІ заміни за 30 сек. до закінчення гри…. Коли треба дотискати ми, бл., замінами час вбиваємо і ледь не пропускаємо.

Пане Фоменко, подяка Вам за все, але не треба так недооцінювати власний потенціал. Останнього штурму не було. Ви були (з Вашими замінами) в пасиві.

І Останнє!!! Дєвич, навіть хворий мав вбити свого цвяха у 2-й половині гри! І він би це зробив! Як його можна було не випустити? Не випускати - тоді, як і Ротаня, не включати в заявку. НЕ РОЗУМІЮ!

Попри все Україна буде в Бразилії. А її колегою – Чорногорія (шкода Польщу). Не хочу я Англію із неназначеним пенальті на 57-й хв. і не зарахованим голом Дєвича на Евро 2012!

Конопля, Ярмола, Зозуля, Дєвич, Гусєв, Безус, і, звичайно, пане Фоменко, будь ласка, подаруйти голи – прокладіть швидкісний тунель до самої Бразилії !!!

Слава Україні!

P.S. краще грати у Львові всі матчі за підтримкою 5 тис..глядачів. 70 тис. фанів мовчали,….треба кожному на вході слова гімну давати.

Організація таких матчів має за свою мету роздавати не «блакитно-жовті папірці», але організоване скандування (пісне-співи) гімну, войовничих маршів, стяг-шоу, ! Насіння заборонити!

Невже так складно організувати справжню підтримку команди? У Львові купка вояків УПА склала згуртований організм на підтримку команди…бо вони Українці. Я Був розчарований. 70 тис. мовчали….А ТРЕБА так, щоб, аж до ЛАМАНШУ!!! Щоб Львів замислився! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.09.2013, 21:38
11.09.2013, 21:38
154173 3 ss, andrei39, batir
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Дармштадт Хайденхайм 0 : 0   28 апреля 20:30
Чемпионат Италии Фиорентина Сассуоло - : - 28 апреля 21:45
Чемпионат Франции Марсель Ланс - : - 28 апреля 22:00
Чемпионат Испании Бетис Севилья - : - 28 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть