Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чи буде реакція КДК УАФ…?

2021-03-16 13:19 Олексій Пінчук 3-го березня в контрольній грі команд «Дніпро-1»-U19 – ФК «Скорук» (Томаківка) трапився жахливий випадок: ... Чи буде реакція КДК УАФ…?

Олексій ПінчукОлексій Пінчук
3-го березня в контрольній грі команд «Дніпро-1»-U19 – ФК «Скорук» (Томаківка) трапився жахливий випадок: в одному з моментів раптом "зірвало дах" 30-річному гравцю ФК «Скорук» О. Пінчуку. В неігровій ситуації в центрі поля гравець з Томаківки безглуздо, дико і по звірячому атакував 18-річного гравця молодіжного складу «Дніпра-1» Олександра Кілика.

Попередній діагноз невтішний: розрив задньої хрестоподібної зв'язки та компресійний перелом виступів кісток колінного суглобу. Наразі невідомо, чи зможе молодий хлопчина в майбутньому грати у футбол...

Зі слів виконавчого директора дніпровського клубу Андрія Русола: "Ми будемо звертатись в КДК та Комітет етики УАФ з проханням дати оцінку цьому епізоду і прийняти рішення що до дискваліфікації футболіста Пінчука. Хочемо як клуб захистити свого гравця."

Вважаю, що інакшого рішення, ніж ПОЖИТТЄВА ДИСКВАЛІФІКАЦІЯ, тут бути не може! Адже як відомо, раніше таке жорстке покарання вже отримали окремі гравці за участь в чемпіонатах ЛНР та ДНР, а також президент «Агробізнесу» Олег Собуцький за психологічний тиск на арбітрів після матчу. Побачимо, чи буде відповідна реакція КДК УАФ…?

Відео з епізодом тут: https://youtu.be/VK5vdJUqjjI

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.03.2021, 13:19
16.03.2021, 13:19
364126 3 Toha111, Leonard, auto-shapych
auto-ajlyulyu
Автор:
Статус:
Старожил (709 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 2 : 2 Закончился
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть