Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Зганьбили державу!!!

2016-06-16 21:54 Цілковита ГАНЬБА!!! Так зганьбити свою державу та свій народ ще треба було вміти! Давно не робив ...

Цілковита ГАНЬБА!!! Так зганьбити свою державу та свій народ ще треба було вміти! Давно не робив аналіз ігор збірної. Цікаво,що скаже за таку гру своїм умираючим голосом головний тренер??? 1) Як можна в такій відповідальній грі перший тайм ПРОСТО СТОЯТИ???? Я свідомо написав про стоячий футбол,бо ГРА пішки виглядала б краще.

Гра ЗБУ нагадала найгірші матчі нашого ДК в ЧУ-гра пішки поперек поля з відкидкою воротареві та вибиття останнім м*яча "світ за очі" в аут... Я впевнений в тому,що, граючи на швидкості проти британців,в останніх би шансів не було! 2)В чому полягала тактика на гру від тренерського складу-мабуть не пояснять і вони самі. Саме в цій грі яскраво виразилися прорахунки фоменків в складі команди-Селезньов та Зозуля не є гравцями рівня ЗБУ.Напрошувалося запрошення Девіча,про Гусева вже і не кажу.Мудрі тренери могли б натуралізувати в ЗБУ Тайсона та інших бразильців-гравців,яким яйця бігти не заважають... 3)Вже після перших 5хв.гри стало зрозуміло,що боязлива тактика тренерів результату не принесе,як не приносила і в попередніх важливих іграх... 4) Нам потрібні тренери НОВОЇ формації,сміливі,які й Гімн навчаться співати,а не стояти,як брежнєв на парадах...

Соромно і то дуже за таку гру ЗБУ та її тренерів! Так спаскудити віру людям в свою державу ще треба було вміти! Треба дати А.Шевченку керувати командою в останньому матчі!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.06.2016, 21:54
16.06.2016, 21:54
242230 2 henders, BruceWillis
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3262 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть