Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Випадкова перемога.

2016-07-17 11:03 Давно не коментував,бо не було що коментувати...Як завжди, після гри ДК зроблю короткий аналіз гри для ...

Давно не коментував,бо не було що коментувати...Як завжди, після гри ДК зроблю короткий аналіз гри для розуміючих футбол,а не для ура-патріотів,які максимум що можуть написати-то це -"молодці ДК","Динамо давай","динамо вперед!","плевать на все рассуждения"... и т.д.

1)Не погоджуюсь з Ребровим,що гра була рівною!

Чи ми різні ігри дивилися з тренером? ШД переважав наше ДК у ВСЬОМУ! І чисто випадково не виграв в основний час(завдяки дровеняці селезньову).

2)Вже в 101 -й раз звертаю увагу вболівальників та тренерів ДК (невже вони й самі не бачать???),що ДК втратило свою швидкісну гру!!! Якщо ШД має в своєму складі 5-6 бразильців,які розганяють гру,то в нашому ДК такого немає жодного! 80% часу гри ДК ходило пішки,як бузьки по полю,а 20% просто стояли(особливо в 1-му таймі). Жодного удару по воротах за всю гру у ствір! Єдиний,хто намагався бігати та йшов в обводку,-це Гонзалес.Бо ця порода гравців з Латинської Америки(бразильці та інші) інакше грати не вміють.

3) Гравці-новобранці-Громов,Гладкий та Федорчук не підсилили гру ДК.Це було видно і на зборах.Це,на мою думку,баласт,від якого треба позбуватись.До них треба додати Драговича та Антунеша-це не рівень ДК. Без Ярмоленка та Гусєва (які ще хоч якось біжать) наше ДК як без рук( ніг).

4)Єдине,що порадувало-це результат! Приємно,звичайно.Але ГРИ НЕМАЄ!!! З такою грою в ЛЧ нам робити нічого.Треба ТЕРМІНОВО! підсилювати склад швидкими хавами та нападом

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.07.2016, 11:03
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3262 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть