Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гра на Євро

2021-07-07 10:12 Уже давно не писав жодного блогу і може не варто було починати. Після завершення Євро для ...

Уже давно не писав жодного блогу і може не варто було починати. Після завершення Євро для нашої збірної вийшло багато статтей, блогів і просто думок щодо гри збірної. У мене є просте запитання до тих людей, які пишуть що Україні не було чого ловити на Євро, бо у нас "слабкий чемпіонат", "немає резервів", "рівень майстерності посердній" та інші вімазки.

Навіщо було приїжджати на Євро, якщо ми настільки слабкі? Навіщо інші команди це роблять? Чому умовні Мальта і Гібралтар не знімаються з відборів до ЧЄ і ЧС одразу коли бачать в своїй групі 5 або 6 сильніших команд від себе?

Повернімось до нашого чемпіонату. Коли проти "Динамо" більш майстерної і класної команди грає умовний "Колос" хіба їхні гравці виходять з піднятими лапками догори і кажуть "ми й так уже граємо у вищому дивізіоні, нам є чим гордитись"? Ні! Чи вміє "Колос" грати у футбол? Ні! Вони дуболоми? Так! Але їхня команда виходить на гру проти потужнішого суперника, щоб вигризати м'ячі, щоб спробувати забити в якійсь контратаці, щоб "відстояти на нуль" біля власних воріт, щоб здобути хороший для них результат. Чи завжди в них це виходить? Звичайно, що ні! Але у них є ціль до якої вони прагнуть і вони пробують досягти її за будь-яку ціну.

Матчі збірної на цьому Євро більше нагадували ігри "Маріуполя" проти "Шахтаря". Жодної боротьби, навіть думок, що можна досягати хорошого результату з сильнішими суперниками немає, бо для них уже є хороший результат - вони грають у вищому дивізіоні і отримують зарплату, що ще потрібно для життя? А з рівними їм по силі або слабкішими можна й виграти, але нічого страшного якщо не вийде.

Саме тому збірну критикують! Не за "всього лише" 1/4 і програш "якійсь там Англії", а за саму гру і її "струкутуру", яких насправді немає.

P.S. Вибачте вболівальники "Колоса" за те, що використав вашу команду як такий приклад. Це все умовно, але найбільше бажання відібрати очки у "Динамо" побачив саме у вашої команди.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.07.2021, 10:12
executive111
Автор:
(executive111)
Статус:
Наставник (2278 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть