Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Любителям унітазів

2011-09-04 20:36 У пятницю в Харкові на матч збірної України прийшло трохи більше половини стадіону. За рівнем гри матч ...

У пятницю в Харкові на матч збірної України прийшло трохи більше половини стадіону. За рівнем гри матч був привабливим - Україна проти чемпіона Америки. Афіші були по усьому місту. Телебачення і увесь інтернет гру рекламували. Новісінький стадіон готовий прийняти Євро-2012 створив усі умови - зручні каси, затишні криті трибуни із новенькими сидіннями, ччудові проходи на сектори, скільки завгодно туалетів. Час гри - вечір перед вихідними. Метро поруч. Погода просто диво. Студенти із канікул повернулися. Чого ще? А стадіон таки не заповнився.

Причин могло бути три.

Перша - сама гра не цікава. Та ніби навпаки - цікавішою бути не може.

Друга - у Харкові просто немає сорока тисяч людей, готових ходити на футбол. Можливо - ігри "Металіста" теж не збирають аншлагів. А на стадіон за гроші йти це не в інтернеті смердіти.

Третя - багато людей побоялися йти на стадіон, на трибунах якого фанати-ультрас на смерть убивають людей. Дуже схоже на правду. Доказ - "дорогі" трибуни були практично усі зайняті. А на "дешевих" були тисячі і тисячі вільних місць. Не хочуть люди сидіти біля ультрасів.

Я це до того, що відвідуваність футбольних матчів залежить від наявності великої кількості туалетів, реклами і усього іншого далеко не у першу чергу. Інакше київський стадіон "Оболонь" (4.500) глядачів, завжди був би набитий вщерть, бо там туалети - хоч не виходь, та ще й пиво майже задарма.

Причини набагато глибші. А тим, хто стверджує, що усе упирарається в кілдькість туалетів, пропоную піти у той самий туалет, посидіти і подумати. Це інколи не шкодить. Може зрозумієте, хто насправді відлякує людей від стадіону.     

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.09.2011, 20:36
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть