Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тонкощі VAR в епізоді, який може побачити лише VAR арбітр. Якщо звісно захоче. Выбор редакции

2021-10-25 15:11 Динамо Дніпро 1. Спокійна і переконлива перемога. Здавалось би, що немає там де і навіщо ритись ... Тонкощі VAR в епізоді, який може побачити лише VAR арбітр. Якщо звісно захоче.

Динамо Дніпро 1. Спокійна і переконлива перемога. Здавалось би, що немає там де і навіщо ритись у білизні. Перемога за всіма статтями. Всі розчарування можуть бути пов’язаними лише із слабкою реалізацією моментів. Особливо у першому таймі. Стосовно Дніпро 1, то тут всіх собак навішали на капітана команди Логінова.

Який дійсно прийняв участь у більшості епізодів. Тут і гольовий момент Раміреса, який його хитнув і по суті залишився один на один. Але невдало пробив. І перший гол Циганкова, де Логінов не пішов страхувати свого партнера, залишивши величезну вільну зону. І гол Гармаша, де саме Логінов прибрав голову від м’яча, який наздогнав Циганков, віддав пас із рикошетом на Гармаша, який також рикошетом саме від Логінова забив свій 6 м’яч в сезоні. Все в плюс Динамо і в мінус Логінова. Та у мене виникли питання по ще одному епізоду.
Перший тайм. 36-та хвилина. Рахунок 0:0. Іде важка чоловіча боротьба. Рамірес один в один обіграє Логінова за рахунок якісної гри корпусом. На фото чітко видно, що Логінов, вже втративши позицію робить ривок по грудині венесуельця на себе. Не за футболку, бо так було би помітніше, а саме за м’яз. Потім штовхає у бік ліктем від себе. Ноги при цьому дійсно не задіває. Але корпус повністю розвертає спочатку на себе, а потім від себе. На швидкості, коли гравець балансує на одній нозі. Рамірес, який точно був першим на м’ячі, завалюється. Безумовно це був борцівський прийом. Як на мене – фол. Цілком можливо, що інші вважають, що не було ніякого фолу і це моя фантазія.
Суддя фолу не помічає. Можливо у нього є сумніви. Але по ногам удару не було, поштовху теж, за футболку не тягнули. Ювелірна робот захисинка. Дійсно так все зроблено, що без повтору цей епізод вкрай важко розібрати. І тут виникають питання. Що це було? Пенальті чи просто фол? Якщо дивитись по ногам, то фол був до штрафного майданчику. Якщо ж дивитись по корпусу, то фол був у штрафному майданчику. У нас же ліній порушення проходить саме по місцю порушення. Порушення було не по ногам, а по корпусу. Це моя суб’єктивна думка. Можливо дійсно треба судити по ногам. І тоді це не пенальті. Але чи була зупинка від судді VAR? Ні. Це ж саме робота цієї групи суддів. Вони повинні побачити те, що не побачив суддя в полі.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.10.2021, 15:11
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Украины Александрия Рух 2 : 2 Закончился
Оболонь ЛНЗ 1 : 0 Закончился
Металлист 1925 Ворскла 3 : 2 Закончился
Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Динамо Колос - : - 5 мая 15:30
Шахтер Черноморец - : - 5 мая 18:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть