Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Владислав Ванат. Скористатись шансом. Выбор редакции

2021-01-18 13:04 Останні роки Динамівська школа є головним постачальником кадрів у першу команду. На сьогодні саме молодь Динамо ... Владислав Ванат. Скористатись шансом.

Останні роки Динамівська школа є головним постачальником кадрів у першу команду. На сьогодні саме молодь Динамо є головним активом. Ми ж всі знаємо, що найбільшими активами є Циганков і Миколенко. До них наближаються Забарний і Попов, які є однією з наймолодших пар центральних захисників в історії Динамо.

Цілком можливо, що наймолодшою, яка грає стабільно на рівні ЛЧ. Є і Тимчик, Лєднєв, Нещерет. Це все гравці, які можуть найближчим часом активно прогресувати. На зборах в ОАЕ очікувалось, що тренер візьме ще групу молодих гравців. В дублі є гравці, до яких можна придивлятись. Легко загадати Скорка, Боля, здоров’я хлопцю, Вівчаренка, Білошевського, Бражка, Шулянського, також найшвидшого одужання, Вікентія Волошина і Ярослава Надольського. Про гравців дубля багато знають ті, хто може регулярно спостерігати. Так вже склалось, що вибір Луческу зупинився поки лише на Владиславі Ванаті. Хочеться поговорити про нього.
Доля більшості молодих гравців така, що вони не можуть перерости дитячий футбол. Багато хто так і залишається талановитим на рівні ДЮСШ. Про нього продовжують казати як про надзвичайний талант, але та яскрава гра, яка була у 13-15 років у 17-18 на рівні дублюючого складу стає блідою тінню. Є ті, хто проходять рік-два перевантаження. Зараз це чітко видно по Вікентію Волошину, який поступово набирає оберти, знову знаходить себе. Владислав Ванат в системі Динамівських команд з 2011 року, з 9 років. Уродженець Камінець Подільського, який розпочав грати в футбол з 5 років за ДЮСШ 2 рідного міста. Був помічений селекціонерами Динамо. І перші 4 роки їздив в школу кожен понеділок в Київ, а п’ятницю додому. А з 13 років повністю переїхав в Київ, на базу на Сирці. У всіх своїх вікових групах завжди був кращим бомбардиром, кращим гравцем багатьох турнірів. Є дуже багато фото, де молодий Ванат отримує нагороди кращого гравця.
В 16 років, в 11 класі, відбувся дебют молодого гравця за юнацьку команду Динамо. В першому сезоні 2018/2019 Влад провів 15 матчів за юнацьку команду, де забив 9 голів і 4 матчі за дубль, де забито 2 голи. Для 16-17 років дуже хороша статистика. Наступний сезон повинен був стати проривом? Особисто я очікував це. Але важкі травми і ковід-19 скомкали сезон. Лише 13 матчів за юнацьку команду, правда аж 19 голів, 4 матчі в юнацькій ЛЧ і 2 голи. Правда в 3-х матчах з 4-х він проводив на полі лише по 5-10 хвилин. Єдиний матч, де Влад вийшов у старті – матч проти Шкендії. 60-т хвилин на полі і дубль. За молодіжний склад Ванат зіграв аж 1 гру. Може прорив би стався на весні 2020, та у молодих гравців по суті забрали цей період для прогресу.

Поточний сезон був знову розпочато в юнацькій команді. 7 матчів, 6 голів. А потім Ісаєнко відправили в оренду в Колос. І Ванат отримав шанс стати основним в дублі. І цілком скористався. 12 матчів, 11 голів. Прекрасні показники для 18-ти річного гравця. Все більше люди говорять про те, що Ванат, як ніхто інший, заслуговує на свій шанс у Першій Команді. І от шанс з’явився.

Владислав Ванат лівша. І за його грою завжди цікаво спостерігати. У хлопця дуже гарна швидкість. Він вміє знаходити зони в штрафному майданчику суперника. Його гра абсолютно непередбачлива. Завжди намагається зіграти нестандартно. Іноді це шкодить в простих ситуаціях. Та це форвард, який вміє вигравати другий поверх, вміє грати на випередження, обіграти один в один декількох захисників, пробити з середньої дистанції. По суті це дійсно форвард із надзвичайним талантом. Справжній голеадор. Багато хто каже про те, що хлопцю необхідно наростити масу, бо дуже вже він легких. Але наростити масу – 2-3 тижні в тренажерному залі. Впевнений, що якщо Луческу побачить таку необхідність Ванат наростить під чітким керівництвом фітнес тренера.

В свої 19, у Влада день народження 4 січня, гравець отримав класний подарунок – можливість поїхати з основою Динамо на збори в ОАЕ. Хочеться побажати хлопцю заявити про себе, зачепитись за шанс. І закрити питання по забивному форварду.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.01.2021, 13:04
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть