Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Марк Гінзбург. Навіщо йому Динамо?

2021-01-27 14:57 В світі бувають різні дива. Іноді деякі події дивують. Так, це буває як приємне здивування, так ... Марк Гінзбург. Навіщо йому Динамо?

В світі бувають різні дива. Іноді деякі події дивують. Так, це буває як приємне здивування, так і не дуже. Буває і так, що намагаєшся зрозуміти логіку, мотиваційні складові і наслідки. Особисто мене здивувала вчорашня подія в Динамо. Я назвав це найгучнішим трансфером в історії Команди. Чи так це? Ні, безумовно в Динамо приходив свого часу Віктор Колотов і це була надзвичайна детективна історія.

Підписувало Динамо Ігоря Біланова і Леоніда Буряка. Можна згадати достатньо вдалих трансферів, в тому числі і підписання Андрія Ярмоленко з Десни в 2007 році за 250 тисяч євро. Я ж кажу про перспективи розвитку. Для розвитку потрібні інвестиції. Найгучнішим інвестором років 9 тому став банк Надра і його власник. Він тоді влив на трансфери Динамо більше 70 млн євро за одну трансферну компанію. Чи чекаєте ви на повторення такої ж компанії? Більшість скаже, що ні. Я теж не чекаю. Та от вчора нам сказали, що віце-президентом Динамо став Марк Гінзбург.
Так, ну що тут такого? Черговий віце-президент. Загальні відгуки такі, що родина Суркісів взяла собі в помічники нахлібника. Одним більше, одним менше. Все це так типово для нашої ментальності. Хто ж такий Марк Гінзбург? Можна абсолютно точно сказати, що він може дозволити собі купити весь бізнес родини Суркісів і Динамо. Це дорога покупка. Але це людина, яка за статками суттєво багатша за своїх працедавців. Чи все ж він прийшов в Динамо не за грошима? Людина, яка володіє чорним сапфіром на 733 карати, ринкова вартість якого більше 100 млн євро. У нас же такі порядки. Ми оцінюємо людину за його іграшками. У мільярдерів є такі слабкості. Збирати Родена, Пікассо, кольє Діани… Це все для естетики. Виставляти в музеях свої колекції. Зрозуміло, що це капітальні вкладення. Але ж вкладаються вільні від обертів гроші. Тому треба зрозуміти, що мова йде про людину, яка інвестує гроші у вироби мистецтва, у криптовалюти – не шлях заробляти, це шлях надійно вкласти вільний капітал.

Фахівці у сфері розслідувань могли б наглядно розповісти про Марка Гінзбурга. Твердо можна сказати те, що він нащадок родини Гінзбургів, відомих містобудівників. Лев Гінзбург побудував в Україні десятки надзвичайно красивих будівель. Частина з них, такі як Опера, Оперета, Художній музей, Політех, Караїмська Кенаса, і досі прикрашають Київ. Як і відомий Хмарочос Гінзбурга. Його вже давно немає, нажаль. Людина виїхала у 88-му в Штати і зробила там собі капітал. Публічною людиною Гінзбург став декілька років тому. До того часу він не афішував себе і свої статки. Та якщо говорити про чорну зірку Квінсленду, яка була придбана у 2007 році, то капітал достатньо міцний. Багато хто розповідає про блокчейн, це точно щось дуже розумне, про бізнес на криптовалютах. І що в Динамо Марк буде займатись випуском динамівської криптовалюти. Про бізнес в Україні добре відомо двома стартапами – Київ Смарт Сіті і Держава в Смартфоні, новою платіжною системою. ІТ бізнес і десятки стартапів в багатьох країнах Світу. Це звучить надзвичайно привабливо. Та все ж основний бізнес, я в цьому впевнений, це далеко не тільки інтелектуальна власність, кремнієва долина і біткоїни. Основний актив – нерухомість. Інвестиційний будівельний холдинг в Києві – тут у нас. А ще є така сама структура у Штатах, яка будує, інвестує, здає в оренду. Марк Гінзбург так само є забудовником, як і його двоюрідний дід. Цей бізнес завжди був і є стабільним. Ціни на нерухомість і землю періодично можуть падати. Але комерційна оренда – те, що стабільно приносить дохід. Як і те, що він працює активно на фондовому ринку. Бізнес диверсифікований. Це абсолютно нормальне явище.

Марк Гінзбург є давнім вболівальником Динамо. І тому його поява в структурі керівництва команди може говорити лише про те, що він готовий у важкі часи підставити своє плече, допомогти. Його прихід – інвестиції в розвиток Динамо. Сподіваюсь, що в тому числі і в придбання нових гравців. Впевнений, що є сподівання на те, що він може стати новим власником Динамо. Цілком можливо, що так. Це людина із сучасним баченням будівництва бізнес процесів. Можливо він візьме на себе фінансування і розвиток Динамо як бізнес проекту. Тільки час дасть відповідь на ці запитання. Просто так мільярдери не заходять в такі проекти. Не може такого бути, щоб віце-президент, найманий працівник, був набагато багатшим за свого шефа. Я в казки давно не вірю.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.01.2021, 14:57
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Испании Гранада Осасуна 0 : 0   28 апреля 17:15
Чемпионат Украины Кривбасс Металлист 1925 - : - 28 апреля 18:00
Чемпионат Франции Ренн Брест - : - 28 апреля 18:05
Чемпионат Англии Ноттингем Форест Ман.Сити - : - 28 апреля 18:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть