Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Зоря. Зіграємо в шахи чи в чапаєва?

2021-05-12 22:37 Кубкові матчі завжди мають особливу психологію. Це специфіка футболу. Але фінали – взагалі надзвичайні моменти. Кожен ... Динамо Зоря. Зіграємо в шахи чи в чапаєва?

Кубкові матчі завжди мають особливу психологію. Це специфіка футболу. Але фінали – взагалі надзвичайні моменти. Кожен гравець грає саме заради фінальних матчів. І хоча кожна грав важлива, але фінальні гра, якщо ти до неї доходиш, це зона турбулентності. Тому тут виходить на перше місце досвід, ментальність переможця і вміння терпіти.

Динамо останніми матчами розбалувало яскравою грою. Та чи варто очікувати такої ж гри у фіналі проти Зорі?
Можна багато говорити про те, що Динамо зараз в накаті, що Команда відчула смак переможців. Але це одна гра. І одній грі може статись будь-що. Впевнений, що буде повага до суперника. Останній матч в Запоріжжі проти Зорі показав, що це команда навчена, яка має свої козирі. Тому пропоную розібрати нашого суперника по Фіналу КУ на прикладі матчу, який відбувся 14.03.21. Очне протистояння було надзвичайно показовим.
Склад Зорі легко передбачити. Як і склад Динамо. Це великий плюс. Лінія захисту, оборони і атаки змінюється лише у крайніх випадках дискваліфікації. Або як це було в останньому турі проти Олександрії, коли обом командам вже нічого не було треба. Тому у цьому матчі з основи у Зорі зіграв воротар, Назаріна, Гладкий і Сіядманеш. Динамо собі такого не дозволяло. І тому зіграло основною обоймою. Відсутніми були лише дискваліфіковані Де Пена і Буяльський. Безумовно із великою вірогідністю можна сказати, що склад Зорі 14.03.21 повториться на 99%. Можливі варіації лише по Сіядманешу. Він дійсно може почати з лавки, залишившись на підсилення у другому таймі. Такий тактичний хід можна передбачити. Склад Динамо передбачити все ж трохи важче. Бо тут є варіативність між Караваєвим і Циганковим. Виключно через те, що Віктор не набрав ще форму, а Караваєв зараз в накаті.
Хочеться закцентувати увагу на те, що у березневому матчі була шахова партія. Обидві команди вичікували. Зоря грає через Гладкого, який вміє якісно скинути на хід, відірвавшись від захисту. Саме так був створений законний найгостріший момент першого тайму. Вертикальний футбол. Пас в дотик, скидка на фланг, простір в центр на набігаючого півзахисника. Класика. Футбол Зорі саме такий. Ця команда жалить, вибухає на швидкостях. Всі гравці є небезпечними, кожен може забити як дальнім ударом, так і увірватись у вільну зону, зіграти другим темпом.
Другий небезпечний момент стався після фолу Жуніора на Циганкові, коли суперник вилетів 3 в 1 і іранець не забив. Не факт, що гол би зарахували. Фол там був. Але сам по собі момент говорить про що? Проти Циганкова бразилець грав персонально, зміщувався за ним. Тим самим звільняючи свій фланг. Чим Динамо у підсумку і скористалось.

Динамо ж зіграло два різних тайми. У першому більше була вичікувальна гра, а у другому тотальний футбол, тотальний контроль, коли петля стягувалась на шиї суперника. У підсумку гол Бєсєдіна. Після якого Зоря розкрилась і Динамо побігло у вільні зони. Ефективно і ефектно. До того, як рахунок став 2:0 і Динамо почало міняти основних гравців, у Зорі у другому таймі не було шансів і моментів.

В чому різниця зараз? Все ж 14.03.21 Динамо було у важкому цейтноті серії по 3 матчі на тиждень. Зараз же Команда на фінішній прямій. Не було настільки напруженого графіку. І матчі давались легко. В Маріуполі ж ніхто не вмирав. Грали без великого напрягу. А з Колосом показали клас. У цього Динамо вже є клас. І передбачити якими будуть принципи гри на конкретну гру не так і легко. Особливо приємним сюрпризом стало те, що дуже багато голів забиваються зі стандартів. І що це не випадкові голи, а награні. Це дуже важливо. Суперник не може передбачити який сюрприз може підготувати Динамо в черговому матчі. А Зоря буде чекати, боротись і жалити. Тому це також буде шахова партія. І в ній переможе сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.05.2021, 22:37
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть