Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Україна - Північна Македонія. Уся країна чекає на це !

2021-06-16 16:00 Рівно за добу почнеться надважливий матч для нашої Збірної. Та що там усієї Збірної. Уся країна ...

Рівно за добу почнеться надважливий матч для нашої Збірної. Та що там усієї Збірної. Уся країна чекає на цей матч. І інший результат, окрім перемоги, нас не влаштовує.

Суперник у нас буде нелегкий. І усі футболісти це розуміють. Роман Яремчук якраз про це казав, що "Північну Македонію ми поважаємо". Якщо хтось навіть подумає, що ми завтра вийдемо і дуже легко розірвемо македонців, то той або недалекий, або божевільний.

Північна Македонія на чолі з пенсіонером Пандєвим показала у першому матчі, що не такі ж вони і прості. Австріяки з ними помучалися. І не забуваємо, що наша Збірна важко грає з командами, які нижче класом і багато часу проводять у захисті. Збірній Україні простіше грати з фаворитами, аніж з командами, які ставлять "автобус".

І яким чином швидко забити їм гол, щоб потім було вже простіше ? Випустити швидкого Циганкова. Хоча ніхто на знає, чи він готовий на 100% ?!

Андрій Миколайович каже зараз на прес-конференції, що македонці швидко виходять в контатаки. То ж усією командою не можна летіти забивати, залишаючи вільні зони.

Більшості хотілося б, щоб замість Матвієнка вийшов Попов, а також зі старту вийшов ще й Шапаренко. А також можливо рокіровка - Степаненко замість Сидорчука. Але якщо ще й вийде Циганков замість Зубкова, то Шапаренко може вийти, якщо або Зіна, або Малина залишаться на лаві запасних. А це мало ймовірно.

У Бухаресті наші журналісті зараз задавали питання стосовно погоди, бо бояться завтра дощу, який може зіпсувати гру нашої Збірної. Бо журналісті проводять аналогії, так як нагадаю, що у другому турі і на ЄВРО-2012, і на ЄВРО-2016, був дощ. І ми пам'ятаємо чим ті матчі завершилися. А завершилися вони з однаковим рахунком. І зараз знов можливий дощ і другий тур. Але погода не змінює того факту, що ми завтра забов'язані перемогти.

І я хочу, щоб завтра усі країна об'єдналася, і як і об'єдналися усі вболівальники Збірної на цьому сайті, щоб морально допомогти наші Збірній перемогти. Пишіть у коментах лише позитивні відгуки. Нам не потрібні ці вигадані історії, які вигадує Франков (про бійку Ярмоли та Марлоса), щоб псувати атмосферу усередені Збірної.

Бажаю кожному гравцю, щоб вони вийшли завтра на поле, наче це їх вирішильний матч у усьому житті та здобули нарешті цю перемогу, яку ми чекаємо 9 років.

А також знаю, що завтра на стадіоні "Національний" (прям як "НСК"Олімпійський") заполонять наші патріоти з синьо-жовтими прапорами.

"І на снігу, і на сонці,

Треба рвати македонців.

Рвати їх навіть в пустелі,

Навіть коли на ногах гантелі"

"Нехай прибуде з вами сила, джедаї" ✊

Слава Україні !

Брюс, Луганськ (Україна).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.06.2021, 16:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть