Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Треба частіше зустрічатися!

2012-06-20 01:10 Звичайно дуже прикро! Не вірив, але сподівався, зрештою могли, але не склалося. Якби програли без моментів, ...

Звичайно дуже прикро! Не вірив, але сподівався, зрештою могли, але не склалося. Якби програли без моментів, то було б не так прикро, а тут ми власне показали, що сильніші за збірну Англії. Але англійцям пощастило. Звичайно, не можна все списувати невезіння - це занадто легке виправдання такого результату, але наші били по воротах весь матч.

Щось, якось, але все одно треба було забивати.

Дуже сподобалося, як англійці ще в першому таймі почали тягнути час - все вони розуміли :) Не сподобалося, що арбітр почав на це реагувати тільки в другій половині другого тайму. Якесь дивне буває суддівство - в тебе одна команда весь перший тайм дещо тягне час, то чого ж ти чекаєш? На якусь жовту картку для Харта чи Террі англійці таки напрацювали.

Як пропустили. Так, Пятов рятував, але я не знаю, ну не подобається він мені в воротах. Навіть цей гол, ну не супер там була швидкість все ж таки. Те саме по голах французів. Не знаю, чи взяв би такі мячі СаШо, але якось так.

Стадіон та підтримка. Прекрасне оформлення стадіону, гарно вболівали, але купка англійців була просто гучнішою.

Тактика. Хм.. мені здається її нема. 4 зміни в порівнянні з першою та другою грою, показують тільки те, що можливо треба було с самого початку грати так. Дивився по німецькому телебаченню. В перерві Мехмет Шоль не міг зрештою пояснити в що грає збірна України, відшукав таке словосполучення як "ортодоксальний футбол"... Мовляв, англійці поки самі не можуть зрозуміти в що грає Україна, а тим це ще й вдається. Але що "це" конкретно - сказати було важко. 

Як грали. Було видно, що англійці нас вивчили. Тобто, боротися проти техніки Ярмоли та Коноплянки не дуже вдавалося, але завжди страхували, тож навіть після проходу одного одразу поставав інший захисник. Бувало непогано підключалися по флангах, вдавалося частенько зміщатися в центр. Але також не знали що робити з мячем і перлися по центру. Ну грали як можуть, щось вдавалося, щось - ні. Але з такою тактикою не виграти довгий груповий турнір якогось відбіру до ЧМ/ЧЄ.

Як били. Били фактично весь матч. Ударів 20 нанесли, але дійсно моментів з них було всього декілька. Це все дивно - ну в них що у всіх не поставлений дальній удар? Ну летить куда завгодно, але не в ствір воріт. Кутові... подавали-подавали, але ну дуже невдало. Так можна і не заробляти стандарти взагалі. Це якісь розіграші, якщо вже не йде і т.п.

Як забили. Епізод був для головного арбітра дуже динамічний - до нього взагалі ніяких питань. А ось що робив на полі боковий арбітр - велике питання. Ну тобто тебе власне поставили саме для цього, щоб виявляти отакі моменти. Коли я був малим, то якось обходилися трьома суддями. Тепер їх вдвічі більше - що це змінило? Рамос вчора збив хорвата перед носом німецького бокового судді - тиша... Сьогодні не зарахували наш гол - тиша... А нащо вони тоді потрібні? Ну тобто вони ж повинні казати: "Був пєналь!" чи там "Свєсті гол!" Ну якось так. А тут не було навіть паузи - гра пішла далі. Можливо якісь хорвати чи українці все таки не так потрібні таким турнірам на завершальних стадіях?

Кого продати. Хм... Мені здалося, що Коноплянка все таки показав, чого за ним так бігають. Технічний, комбінаційний, лупить по воротах і мабуть навіть іноді забиває :) Не супер-зірка, але навіть на тлі англійських захисників показав себе.

Ярмола. Якась така напівпозиція в ньго була на всьому турнірі - перед Гусєвим, дещо збоку і т.д. Ну ось так і грав. Але декілька разів показав свою техніку. Скатуи Мілану подумали: "Ок, хлопець таки щось може, але треба йому знайти позицію на полі. Не 20 мільйонів, але торгувати на майбутнє можна"

Селін. Українець, непоганий, може зіграти і тому треба брати. Все краще українець ніж якесь чергове хосе/ігнасіо/алмейдо

А що далі? А далі залишається багато запитань. Шева йде - тобто вже не буде кому сувати м'яч в будь-якому епізоді, вже ніхто якось не заб'є шведам, суддям вже не буде на кого дивитися з повагою, а хто прийде на його місце не зрозуміло.

Тимощуку вже 33. Вистачить максимум на один відбірковий турнір, а хто буде все це підчищати в центрі незрозуміло. Він завжди схопить свою жовту картку в центрі, але так задовбає середню лінію супротивника. Без нього буде важко.

Висновок: могли, але матч показав, що досвід гри АПЛ має набагато більше значення ніж роки успішної праці в УПЛ. Хлопці, їдьте до "фулхемів" та боріться в кожному турі так проти "арсеналів" та "болтонів". Боріться і поборите!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.06.2012, 01:10
eurocups
Автор:
(eurocups)
Статус:
Эксперт (5987 комментариев)
Подписчиков:
9
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть