Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Всі квитки на матч Україна-Чехія на "Арені Львів" продані

2012-08-11 10:34 Стадіон "Арена Львів" майже готова до проведення товариської гри між збірними командами України та Чехії, що ...

Стадіон "Арена Львів" майже готова до проведення товариської гри між збірними командами України та Чехії, що відбудеться тут 15 серпня 2012 року.
"Наше перше та найважливіше завдання – це забезпечити рівень проведення цього матчу не нижче, ніж ігри Євро-2012, що проходили на нашому стадіоні. Експлуатаційна команда здобула багато досвіду та має велике бажання його використати.

Усі системи стадіону зараз готують до гри, стан футбольного поля я охарактеризую як відмінний, реалізація квитків перевершує наші сподівання, – тобто готуємося до справжнього футбольного свята. До того ж, це перша гра національної збірної після ЄВРО, і усі чекають на зустріч з командою на львівській землі", - розповів директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін.

- Розкажіть, будь ласка, про реалізацію квитків.

- Наразі квитків у вільному продажу майже не залишилось. Звісно, такого ажіотажу, як напередодні першої гри проти Австрії на «Арені Львів» не було, але враховуючи період відпусток, старт продажу був дуже добрий. Майже за тиждень усі квитки було реалізовано мешканцям Львова. Я взагалі вражений, як у Львові люблять національну збірну – і команда віддячує львів’янам, вигравши усі ігри, що тут проводились. Дуже грамотно була обрана цінова політика, усі зацікавлені сторони сіли за стіл та разом вирішили питання ціноутворення. До того ж, не забули про активних вболівальників – фани займуть їх звичайні місця за північними воротами для організації якісної підтримки збірної. Зараз в продажу залишились лише квитки категорії VIP. Ми впевнені, що у день гри у касах стадіону реалізація квитків проводитись не буде.

- Чим ця гра за рівнем організації буде відрізнятися від Євро?


- Матчі Євро – це подія не масштабу стадіону, а масштабу країни. Наша гра буде дещо простіша – по-перше, не буде задіяний транспортний периметр, заїзд на стадіон буде здійснюватись по перепустках, що можна було придбати з квитками. По-друге – категорія ризику значно менша, але усі заходи з безпеки будуть на рівні Євро: зовнішній периметр безпеки, догляд, стюардинг, відеонагляд. Ми не збираємося зменшувати вимоги до себе. До того ж, на матчах Євро чимало операційних питань вирішувалось представниками УЄФА, яких у матчевий день на стадіоні перебувало близько тисячі. Зараз команда експлуатації спільно з організаторами матчу – ФФУ та її комерційним партнером «Україна Футбол Інтернешнл» буде самостійно вирішувати всі питання. До того ж, треба подякувати за допомогу адміністрації міста та області – усі питання, які треба було вирішити, вже вирішено. Чекаємо на свято футболу та запрошуємо на стадіон усіх вболівальників!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2012, 10:34
11.08.2012, 10:34
110970 3 borschiv1963, calician, sheva9
FCKLandFCDK
Автор:
(FCKLandFCDK)
Статус:
Начинающий писатель (106 комментариев)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть