Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сліпий жереб.

2012-09-21 16:53 Вирішив поділитися своїми думками стосовно, так званого " сліпого жереба ". Мабудь кожна людина що любить ...

Вирішив поділитися своїми думками стосовно, так званого " сліпого жереба ". Мабудь кожна людина що любить футбол бажає бачити честну і безкомпромістну боротьбу, але чи все так зараз честно в нашому тай в світовому футболі ? Такий вже він “ сліпий ” той жереб ?

Зараз, нажаль , футбол більше стає бізнесом , а не спортом.

А там де мають місце багатомільйоні контракти нема місця випадку і тимпаче “ сліпому ” випадку.

Взяти наприклад минулорічну Лігу чемпіонів. Яка була ймовірність, якби все було дійсно доручено випадку, що Барселона з Реалом не повині були пересіктися до фіналу ? Друге діло, що попри всі намагання організаторів, ані одна, ані друга до фіналу не дійшла. Я тут не буду описувати про те як їх намагалися все-таки туди дотягнути, то вже інша розмова, але жереб таки досить “правильний” був.

Тепер про наш футбол. Тут багато хто казав: Донецьку нема сенсу зустрічатися з Динамо так рано, що мовляв краще було зустрітися навесні. Але якщо подумати, то все це виглядає не таким вже дивним :

По перше Шахтар зараз дійсно на ходу , а Динамо ще не може знайти своєї гри. Тому чому не використати це щоб відразу залишити свого головного конкурента без кубку України.

По друге донецьких сателлітів вже багатенько назбиралось, то чому не підтягнути їх до еврокубків. Як відомо другий фіналіст, в разі чемпіонства першого, потрапляє в Лігу Европи, а в чемпіонстві Шахтаря донецькі не сумніваються, не зможуть самі, федерація вже своя поможе.

Тай, якщо зараз лишити Київ без кубка, то буде великий удар по амбіціях гравців Динамо, бо футболісти розуміють, що грають не лише проти Шахтаря.

Взагалі то не дуже хочеться виглядати песимістом, але мені чомусь здається, що навіть якщо динамівці збируться на гру з Шахтарем як на останій бій і в неділю покажуть найкращу свою гру, все рівно їм не дадуть виграти.

Але будемо надіятись, що це “все” не надовго і ми скоро будемо дивитись дійсно футбол, а не спектакль під назвою “ гра мільйонів ” ( інколи чомусь здається, що слово мільйонів не про кількість людей ).

P.S. Вибачаюсь, якщо щось не так написав. ( я про грамматику :) )

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.09.2012, 16:53
21.09.2012, 16:53
116305 2 kakira, Krotoboyka
mystery27
Автор:
(mystery27)
Статус:
Старожил (698 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть