Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Юрій Вернидуб: Треба контролювати, про що говориш

2012-10-03 19:49 Наставник «Зорі» дивується, як окремі «футбольні» особи не дотримуються «цехової» етики— Ну, що я можу сказати? ...

Наставник «Зорі» дивується, як окремі «футбольні» особи не дотримуються «цехової» етики

— Ну, що я можу сказати? — Перехопив ініціативу Юрій Миколайович. — Хороший був поєдинок, ми мало чим поступалися киянам, тому неприємно програвати за вісім хвилин до кінця…

— Узагалі хотів почати ось так: особисто для мене найяскравішим моментом гри було те, як після фінального свистка до вас підійшов Олег Блохін, обійняв, а ви при цьому мали такий вигляд… ну, ніби пережили глибокий шок.



— Та ні, шоку не було. Просто ще не встиг відійти від матчу… Іще не отямився від певних рішень арбітра, але про це не говоритиму — колись зарікся… Розумію Олега Володимировича: він був фантастичним футболістом, усе життя присвятив київському клубові, тому сьогодні йому особливо складно. Проте, на мою думку, все ж справедливішою була би нічия.

— Чи коректно попросити вас порівняти нинішнє «Динамо» й те, з яким ви навесні зіграли внічию — 0:0, і яким керував Юрій Сьомін?

— Некоректно. По-перше, неетично оцінювати роботу колеги. По-друге, Блохін працює кілька днів — що він може змінити за такий строк?

— Щось може: ось кияни стали більше використовувати фланги…

— А я повторюю: рано виставляти оцінки.

— Юрію Миколайовичу, після п’ятничної гри знову поширювалися розмови, що «Зоря» по-різному виглядає в матчах проти «Шахтаря» й «Динамо»…

— У чому ж різниця (в цей момент градус розмови помітно зростає. — В. Б.)? Так, ми програли донеччанам — 0:3, але перший тайм із ними провели блискуче, пропустивши лише незадовго до перерви. Якби не той гол, я би подивився, що вийшло б у підсумку!.. Мене в цьому плані просто-таки шокувала передача «Профутбол». Дивитеся її?

— Ні.

— І правильно… Там Андрій Несмачний, якого дуже поважав як гравця, такого наговорив про «Зорю», що мені зробилося соромно й боляче! Не розумію, як таке може говорити професіонал, та ще й людина, яка ще вчора в Лізі чемпіонів виступала!.. Узагалі: хто цього сезону відібрав у «Шахтаря» очки?.. Із донеччанами й киянами в нас — однакове налаштування.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.10.2012, 19:49
03.10.2012, 19:49
118648 0
cawka2007
Статус:
Начинающий писатель (66 комментариев)
Подписчиков:
1
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть