Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Якою стане гра Динамо?

2013-01-10 01:05 Динамо гратиме як збірна при Блохіні а іменно так саме як з Шведами! Від сьомінського відрізнятиметься ...

Динамо гратиме як збірна при Блохіні а іменно так саме як з Шведами! Від сьомінського відрізнятиметься тим що спектор дії буде ширшим швидшим і на довшу дистанцію віддаватимуться паси. Гравці мусять отримати більшу фізичну підготовку,в грі своєї команди Динамівцям прийдеться тепер більше бігати як з м*ячем так і без нього.

Нашій команді потрібен нападаючий забивний,говорять в Динамо і це дійсно так ,бо проти Шведів чудово зіграв Шева ,а зараз Динамо має Брауна(клікухаБраунінг)Ідеє який впринципі африканець має природню витривалість а також має бути швидким.Але Ідеє іноді якийсь туговатий і прямолінійний і ще можливо не піддається навчанню,чи там внушаню,чи накачуванню,общим Блохіну на нього важкувато впливати психологічно,тому мабуть заговорили про Кравця,а що було б добре якби саме Блохіну вдалося вивести його з цеї ями в якій він знаходиться.Адже Кравець тоді у грі з Валенсією мені саме сподобався тим що здавалося Кравець -безстрашний молодий нападаючий,який мав велике майбутнє та ось перша ж травма ввела його в такий страх що впору завершувати з великими амбіціями футболіста.

Так ось Блохін якось не давно в інтерв*ю обмовився що на весні він не очікує побачити імено ту команду яку він собі планує але що він і команда буде старатися і тренуватися на зимових зборах і от під цими словами я розумію що Блохін перестраховується бо знаючи що йому таки не вистачатиме такого нападаючого.Але Блохін справді вчинив правильно що акцент на окріплення оборони зробив,бо забити команда всеодно зможе бо є гравці які можуть забивати це і :Ярмоленко Гусєв Ідеє ,а також з глибини Велозо Гармаш,також Кранчар якщо гратиме і буде готовий,тай сам захист теж підключатиметься.Отож залишалося окріпити захист щоб команда не пропускала голів а забити заб*є і тоді команда переможе. А там ще може й з*явиться хтось уже з існуючих гравців в якості лідера і стане забивати і буде вже з нього форвард.Тут і Кравця Суркіс згадав,а чому б і ні хлопець мав не маленьку пруткість і гольове чуття це вже пізніше її втратив нажаль.

Тільки от погано інше Динамо то гравців накупляло а чистку не зробило,а як вибачте бути з тим лімітом гравців у команді ,ми ж там якісь рекомендації УЄФА чи то ФІФА підписали,ну пам*ятаєте про своїх вихованців і взагалі про кількість гравців також йшлася мова про два списки "А" і "б" основний і молодіжний склад. Ми здається ще осінню не сильно то й вписувались а тут накупили щей з оренд повернули гравців а пішов лише Нінко...

Ну і в довершення хочу проявити оптимізм в плані що на весні ми матемо найбільший ентузіазм до перемог бо в нашій команді багато нового :ще недавно новий тренер ,прийшли багато нових гравців як недавно осінню так і тепер вже взимку,буде нові методи тренування ,буде награватися нова модель або новий малюнок гри,нові амбіції які прививатиме наш тренер і сподіваюсь буде нова віра сильніша до перемог у гравців.Самі гравці добре відпочивши з подвійною енергією кинуться до праці.Отож коли багато нового а нове то завжди емоційний підйом настрою -це як нова покупка в магазині,це обновка ,це новенька машини ,будинок ,чи яхта,кому як по размєрчиках.А ось наші суперники не знатимуть що очікувати від Динамо і пока звикатимуть і приспособлюватимуться,а їм заважатиме щей наш емоційний підйом,тай напрочуд можна сподіватися що і шахта і Дніпро були доволі успішні осінню то наївшись весною можуть і знизити оберти а тут Динамо їм і воздасть,Метал мені здається ітак валився а якщо ще когось продасть то ще більше сяде,щоб Динамо поступитися.А в решти ми просто змушенні будемо вигравати. Можливо нас вистачить і на єврокубкові досягнення,сподіваюся на успіх!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.01.2013, 01:05
10.01.2013, 01:05
130578 2 igorello94, chariques
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть