Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Я радітиму!

2013-05-20 02:30 Дуже багато потішаються над Динамо,але ті команди за які ви там ховаєтесь і злорадствуєте над кризою ...

Дуже багато потішаються над Динамо,але ті команди за які ви там ховаєтесь і злорадствуєте над кризою в Динамо-скажіть мені чого ваші команди насправді вартують зараз? Ваші команди насправді варті того щоб їх розорили і знищили інші команди в яких не так все буде зав*язано на одних грошах! І я радітиму кожному провалу ,геть до повного занепаду таких команд як шахтар і металіст!

!!Від такого футболу в нашій країні страждають насамперед Національні інтереси наших збірних! Мені дуже шкода що здається Динамо намагається йти шляхом тих же шахтара з металістом,бо похоже що в нашого тренера лише одні трансфери в голові,а тут інший курс має бути свій один і не повторний!

Я побажаю зараз фіаско таким командам як шахтар і металіст ,щоб вони не були прикладом наслідування поганого футболу в Україні і щоб поскоріше!!!Треба наслідувати і брати приклад з таких провідних країн як то Германія,Іспанія,Італія-де в германії грають німці,в Іспанії іспанці, в Італії італьянці і в них все добре йде і дуже якісно на всіх фронтах,лиш в Англії щось там трохи напутанно але й там нема такої утопії як в Українському чемпіонаті! 

Щиро радітиму коли настане час горювати,нинішнім злорадникам Динамо,що потішаються і потирають руки а слина з рота так і витікає-зачекайте ви ще насмієтесь отримавши своє по заслузі!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.05.2013, 02:30
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть