Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В часи побудови нашої команди,свіжі ідеї можуть допомогти!

2013-07-27 23:12 Ідея полягає в тому,щоб в першу команду якомога швидше вливались молоді та перспективні гравці Динамо Київ!Суть ...

Ідея полягає в тому,щоб в першу команду якомога швидше вливались молоді та перспективні гравці Динамо Київ!Суть в тому,щоб молоді гравці які вже прийшли в першу команду,але й надалі протирають штани без ігрової практики в основній команді-мали б можливість більше грати і отримувати практику в основі за першу команду!

Призиденту Динамо і його тренерам потрібно більше ризикувати! Наприклад Динамо принципово проти команд Чемпіонату України,які не входять у вісімку кращих,або десятку кращих команд турнірної таблиці-то Динамо б в основі своєї команди ставили б гравців які поповнили першу команду із молодіжних команд,або просто гравців які до цього не являлись гравцями основи!

   Так вийшли вони в основі і хто не справився з своїми врівноваженістю,мандражем чи просто не виправдовує довіри тренера і не хапається за отриманий шанс-то звісно таких по ходу можна замінити на гравців основи!

  Це ризик на притязання в завоюванні чемпіонства,але з іншої сторони це великий крок і вирощуванні своїх вихованців!Це велика мрія на українізацію команди,і також сага по минулих завояваних Славах Київського Динамо !!! Стерджень тієї команди складали Українці а решта була теж з совєтських гравців!

  Чесно кажучи в теперішній ситуації Українського Чемпіонату,де все зазделегіть розплановано нашими "кукловодами",що є за кулісами і вони грають у свою гру!Так при цих розкладах Суркіс ризикуватиме дуже мінімально(всеодно металіст,шахтар і судді!),а зато ми можемо виховати нових Шевченків Лужних Калітвенцевих..............

    Крім ризику ми можемо отримати дуже не сподіваний результат,тобто ця задумка нас виведе в чемпіони!!! Перше це те що ми розумно розподілимо сили на всі турнірні баталії і на всіх фронтах!Ще один плюс в тім що іноді так буває,коли Основна команда може пасувати перед такими собі автобусами як то недавно було з Волиню,а вот дуже прогресивно і корисно може зіграти молодецький запал,молоді гравці які на лаві зап.,рвуться в бій і що хвилини мріють про свій наступний або перший матч за першу команду Динамо Київ!Молоді будуть завжди викладатись більше за свої можливості і виходитимуть як на останій матч,бо не відомо коли ще ГТ ще раз довірить їм грати в основі,тому молодь буде рвати,досить не майстерну команду суперників у яких на умі лише "автобуси"

   А тепер уявіть собі якщо молодь візьме і принесе позитивний результат своїй команді - якою буде реакція "стариків" основи команди?Правильно вони боятимуться не програти конкуренцію і уже будуть більш сконцентрованими і відповідальніше підходитимуть до своєї гри!Можливо навіть більш підтягуватимуть свої передматчеві підготовки-тренування!!!

  Ясно що ця ідея моя,зрештої може стати лише плодом моєї ффантазії-зато це тема для обговореня,а як відомо в спорах народжуються геніальні думки!Тому ласкаво прошу для підтримок і заперечень,а може хтось підхватить естафету і долучиться до побудови команди саме такою якою б ви хотіли щоб вона стала!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2013, 23:12
27.07.2013, 23:12
148638 2 Pavlus, Roma_
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть