Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що це?

2013-07-31 22:07 Прочитавши інтерв'ю Віктора Леоненка, де він поділився з Gazeta.ua своїми прогнозами відносно недільного матчу в Донецькі ...

Прочитавши інтерв'ю Віктора Леоненка, де він поділився з Gazeta.ua своїми прогнозами відносно недільного матчу в Донецькі між “Шахтарем” та “Динамо” і стало мені, м'яко кажучи, не приємно за висловлювання найкращого гравця України 1992-94 років: - “Если «Шахтер» проиграет киевлянам, то только случайно.

Потому что у горняков есть своя поставленная игра, а «Динамо» пока мучается на поле. Поэтому я говорил раньше и сейчас говорю, что «Шахтер» можно поздравить с первым местом заранее...”

А перед цим на телеканалі 2+2, відповідаючи на провокаційне питання ведучого, що “Шахтар” стане чемпіоном України завдяки грошей Ахметова. І тут виникає питання: - Завдяки чого? І чому? “Шахтар” стане чемпіоном України. Завдяки грошей Ахметова, чи все таки, завдяки, що вона є найкращою командою України. Наприклад, матч між “Шахтарем” та “Чорноморцем” показав, що “Шахтар” переміг не завдяки свого класу, а завдяки, м'яко кажучи, грубих помилок суддів. Всі, крім судді Мосейчука, побачили, як Адріано навмисно фолив ледь ногу не відірвав гравцю чорноморця, а як же з рекомендаціями ФІФА та УЄФА? Адже за таке порушення червоною карточкою нагороджують гравця, а він навіть і жовтої не побачив, або забитий гол, явно перед цим був фол на Антонові.

Ні! “Шахтар” з уходом ключових гравців вже не та команда, що була в тому році, та “Динамо” - вже інша, не та, що була при Юрії Сьоміні. На сьогоднішній час “Шахтар” знаходиться в пошуку, а прогрес “Динамо” ми бачимо з кожною грою, і не тому, що “новых игроков покупают пачками”. Так, в “Динамо” прийшли п'ять нових гравців, але, і “Шахтар” придбав їх не менше: Веллінгтон Нем, Воловик Олександр, Фернандо Лукас Мартінс, Родрігес де Паула Сантос, Феррейра Факундо, крім того, з повідомлення Football.ua, “, ведуться переговори по Бернарду. Ось Вам і пакет!

В неділю хай переможе той, хто на даний час сильніший. Головне, щоб суддя Шевцов відсудив матч, згідно спортивної етики, а не так, як Юрій Мосейчук в грі “Шахтар” - “Чорноморець”. А хто чемпіоном стане - розсудить Час!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2013, 22:07
mykola9709
Автор:
(mykola9709)
Статус:
Начинающий писатель (167 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть