Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Борітеся — поборете! Вам бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!

2013-08-26 19:18 Не зважаючи на останні подїї які відбуваються у нашому чемпіонаті , хочу внести невеличку нотку оптимізму ...

Не зважаючи на останні подїї які відбуваються у нашому чемпіонаті , хочу внести невеличку нотку оптимізму у нашу велику "оду".Стосовно результатів нашого Динамо тут багатослівним не будеш , безпречно що з днем в день від гри до гри команда Блохіна додає як і в грі так і в тактичному плані.дуже подбається Беланда ,який без сумнівів починає розуміти Ленса та Ярмоленка з півслова , Ленс сам залишає за собою дуже гарне враження .

Тай загалом вся команда не може радувати не зважаючи на всіх критиків , які звичайно розбираються у футболі більше ніж будь-хто.Дуже сподобався коли в матчі з Октобе Хачеріді вступаився за Беланду це свідчить про щось не правда скажете?.Тож про якиЙсь там вигаданий конфлікт в Динамо забутьте про це.Це ще одна вихідка від кротів (не здивуюся якщо сьогодні Палкін напише в твітері що шахтар зробив пропозицію про трансфер Зозулі) це все вихідки слабаків та невдах.

Стосовно суддівства я думаю що у кожного з нас окрема думка ,хтось вважає що все це вигадка що ніхто Динамо не вбиває , ну але вибачте ну вже такі фоли не помічати ,наших гравців що вбивати мають? щоб їх почали помічати.Дехто говорить що Блохін не мав говорити про суддів не прес-конференції ,ну але як можна досягнути високого результату коли команду засуджують ,як гравці можуть показувати свою майстерність коли їм ламають ноги?скажіть?

Залишив гарне враження Шахтар ось яка вона гра "нашого чемпіона" нашої "східної Барселони" Що не говоріть но СУДДЯ ВИРІШУЄ ВСЕ!!!!!!!! дав командам грати ось вам і справжній рівеь кротів .Нічого, принцип бумерангу ніхто не відміняв все всім повертається рано чи пізно.

Динамо так продовжувати все йде своїм шляхом ПРАВИЛЬНИМ шляхом 

Per aspera ad astra

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2013, 19:18
kruzeyro
Автор:
(kruzeyro)
Статус:
Начинающий писатель (103 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть