Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Так чи є світло в кінці тунелю?!

2013-09-16 15:08 Перефразоіуючи заголовок, вкотре задався питанням : " чи є у Динамо майбутнє з тренером Блохіним?". Вкотре ...

Перефразоіуючи заголовок, вкотре задався питанням : " чи є у Динамо майбутнє з тренером Блохіним?". Вкотре після бездарного, програного матчу конкуренту в УПЛ.

Як і багато хто, не був позитивно налаштований коли ІМС запросив Блохіна тренвати Динамо.  Пройшов майже різ з дня призначення ОВБ тренером, а результати ,які показує улюблена команда з часо тільки гірші й гірші.

Не треба бути спеціалістом, щоб проаналізувати, що нинішні результати ОВБ (а відтак старт ДК в чемпіонаті) НАЙГІРШІ за часи Чемпіонатів України.

Можна багато говорити про суддівство, про незіграність команди, про втомленість після матчів збірних і т.д. Але вибачте, ці всі причини Блохіна (на мою думку) просто "відмазки", не інакше. Адже Динамо придбало кількох сильних (за мірками нашого чемпіонату, та й Європи взагалі) гравців в міжсезоння і всі ми в праві були від Динамо очікувати змістовної гри.

А зрештою, мені особисто матчі Блохіна нагадують останні матчі Палича в Києві: беззмістовні, незрозумілі, тактично наперед програні, матчі за які відверто соромно( Що тут казати, достатньо подивитися в турнірку - і все стане зрозуміло! Ми більше радіємо програшу конкурентів аніж перемогам рідної еоманди адже перемога (навіть над аутсайдером) для нас за свято.

Я взагалі до чого!? Я ,як певно, і більшість на сьогодні впевнений, що Блохін не той,хто повинен вести Динамо до вершин УПЛ та Єврокубків але і розумію, що напевне Суркіс мінімум до зими, а то й до закінчення чемпіонату не зніме Блоху (ну чисто з принципу, адже обіцяв дати шанс ОВБ і час). Зрозуміло також, що Блохін сам ніколи не піде з команди (тим більше є контракт) тому доведеться нам або чекати дня Х, або вірити, що все у Блохіна з'явиться т.з. "клубний фарт" і команда заграє.

Як би там не було, схоже , що нам, Вболівальникам, вкотре доведеться дивитися на "страждання" (саме так,я б назвав гру ДК  останні роки) Динамо і чекати ... А шкода! Адже вже понад 10-ток років ми тільки робимо , що чекаємо , а результати рік від року стають все гіршими й гіршими. І мимоволі задаєшся питанням " а чи образа від харків'ян була назвати нинішнє Динамо "середняком" чи це реальний рівень Динамо Київ на сьогодні?!"

В мене особисто , крім запитань Блохіну, ще більше запитань до ІМСа. І головне з них : " як можна було скотитися від рівня Європейських грандів до рівня "середняків"?! Запитання риторичне ,як і те, чи є свтло в кінці тунелю...

Вірю, що все ж таки,рано чи пізно , Динамо поверне свої лідируючі позиції і в Україні і в Європі! Але чомусь є така думка, що ні Суркіса (ІМС) ні Блохіна в тій команді не буде...Віри та терпіння хочеться побажати і всім вболівальникам ВКДК!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.09.2013, 15:08
16.09.2013, 15:08
154729 3 yur44ik, dk61, dmitrius
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть