Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футболіст "Іллічівця": "Бутка штрафанули на $ 25 тисяч. Всі очманіли просто!"

2013-09-22 19:04 Днями в інтернеті з'явилося повідомлення , що захисник маріупольського « Іллічівця » і збірної України Богдан ...

Днями в інтернеті з'явилося повідомлення , що захисник маріупольського « Іллічівця » і збірної України Богдан Бутко оштрафований на рекордну суму в історії футбольного клубу. Точна цифра не вказувалася , а офіційні особи «Іллічівця » не горять бажанням виносити сміття з хати. «Погляд » провів власне розслідування і « накопав » чимало цікавого.



22- річний вихованець «Шахтаря » Богдан Бутко , незважаючи на молодість , відіграв вже 15 матчів за збірну України , куди його у вересні 2011- го запросив тодішній наставник «жовто -синіх » Олег Блохін. Однак в останній раз Богдана бачили в розташуванні збірної в кінці травня. Більше Бутко в головну команду країни не запрошували. Та й в «Іллічівці » , де він грає в оренді , Бутко в поточному чемпіонаті не блищить . Наставник маріупольців Микола Павлов ( той ще дотепник ! ) Нещодавно заявив з цього приводу наступне: « Бутко знає , чому він став погано грати , перестав викликатися до збірної. Але це наша маленька сім'я , в якій ми самі розберемося . Я ніколи про своє футболіста на всю країну нічого поганого не скажу , хоча він , може , і засранець ».

Терпіння тренера лопнуло

Що стояло за цими словами Павлова ? Один з футболістів «Іллічівця » на умовах анонімності повідомив « Погляду » в чому справа. Бутко останнім часом кілька разів був викритий у порушенні спортивного режиму , а для Миколи Павлова відсутність дисципліни є чи не найстрашнішим проступком . Спочатку тренер попередив Богдана , потім оштрафував (йшлося про $ 2-3 тисячах ) , але той і після цього примудрився десь міцно загуляти . У Маріуполі солідних нічних закладів раз -два і все , і в кожному є свої інформатори , які «зливають» тренерському штабу «Іллічівця » : хто, коли , що і в яких кількостях пив , у скільки пішов і т.п. Так що футболісти воліють відпочивати в Донецьку ( 118 км від Маріуполя) , де менше шансів « засвітитися ».

Незрозуміло , де і з ким саме гуляв Бутко , але коли Павлов знову побачив на базі гравця в стані жорсткого бодуна , терпіння тренера увірвався. Слово джерела : « Петрович (Павлов ) побудував всю команду і оголосив , що Богдан Бутко за неодноразові порушення режиму оштрафований на $ 25 тисяч. Всі очманіли просто! Це ж дуже великі гроші , і так жорстко в «Іллічівці » ще нікого не карали. А ще Петрович пообіцяв, що не буде церемонитися і з іншими любителями випити - погуляти. Кажуть , що Бодю навіть змусили пройти огляд у клубного лікаря. Той і підтвердив , що Бутко напередодні пив ».

Це вже не перший випадок , коли футболісти клубу потрапляють у неприємні історії. Вночі 10 жовтня 2011 року в Маріуполі автомобіль « Інфініті » врізався в який стояв « рено » , два пасажири якого ( один з них - відомий у місті ді- джей Дмитро Хрипков ) були госпіталізовані з серйозними травмами. За кермом « Інфініті » перебував гравець « Іллічівця » Максим Ковальов , а в салоні - два його одноклубника і дівчина. Нібито футболісти були напідпитку ... Хрипков в підсумку отримав другу неробочу групу інвалідності і до цих пір відстоює свої інтереси в судах. Казна за що потерпілий ді- джей навіть запевняв , що родичі та близькі Ковальова , щоб « зам'яти » справу , зібрали $ 100 тисяч для слідчого. Однак довести це не вдалося. А 24 - річний Максим досі м'яч пинает , тільки вже не в « Іллічівці» , а в алчевської «Сталі ».

http://vk.com/ukrainian_football

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.09.2013, 19:04
22.09.2013, 19:04
155699 1 batir
dima739
Статус:
Наставник (2051 комментарий)
Подписчиков:
29
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть